5 moduri îm care iți poți exfolia pielea fără a folosi produse scumpe

Categories Dieta & FitnessPosted on

scrub

Scrub-urile faciale sunt o modalitate foarte bună de a păstra pielea frumoasă și tânără. Cumpărate de la magazin, scrub-urile pot fi costisitoare. Acesta este un ghid despre scrub-urile faciale făcute în casă.

Ingrediente :1 linguriță de zahăr din trestie de zahăr organic, 1-2 picături de apă, 1-2 picaturi de portocale , lămâie , lavandă sau ulei esențial de Melaleuca. Se amestecă toate ingredientele într-un castron. . Frecați fața curată folosind mișcări circulare ușoare , evitând ochii . Se clătește cu apă și se usucă . Dacă aveți nevoie de o crema hidratantă , frecați într-un strat subțire de ulei de măsline . Acest scrub de zahăr te scapă de pielea moartă , uscată , lăsându-vă cu un chip proaspăt și curat . Uleiurile esențiale toate adăuga propriile lor proprietăși unice la frecare.

Zahăr și ulei de măsline crează una dintre cele mai populare măști exfoliante! Tot ce trebuie să faci este să iei o cantitate de zahăr, în care să adaugi ulei de măsline și te-ai ales cu un exfoliant al pielii incredibil. Combinația de ulei și zahăr o face un agent de înmuiere fantastic.

Dacă ați avut probleme cu tenul gras, nu vă faceți griji, doamnelor! Acesta este unul dintre cei mai buni exfolianți de casă care se fac pentru tenul gras! Sucul de lămâie va șterge tot uleiul în timp ce sarea va îndepărta orice. Încercați-l, doamnelor, chiar functioneaza!

Personal, sunt un mare fan al căpșunilor, precum și al mierii, și acest exfoliant super-dulce este incredibil! Nu numai ca înmoaie orice piele aspră, dar semințe din căpșuni fac minuni pentru îndeîărtarea tuturor celulelor moarte.

Dacă pielea dumneavoastră este suficient de moale și totuși aveți unele probleme cu sebumul, cu siguranță ați vrea să încercați asta! Doar ia unele căpșuni, sparge-le într-un castron și pune-le pe fața ta. Frecați-le un pic și veți observa cât de repede sebumul este eliminat.

Lasă un răspuns