5 alimente bogate în calorii de evitat înainte de a merge la culcare

Categories Dieta & FitnessPosted on

Există anumite alimente, in special cele bogate in calorii, care lucrează calîn mod negativ asupra corpului tau, mai ales daca le servesti seara. O masa plina de grasimi, a ora cinei este un lucru rău pentru sănătate. Există, de asemenea, posibilitatea de a suferii de o arsura de cord sau o senzatie de arsura in stomac. Se intrerupe somnul dvs. și, în același timp, suferiți de indigestie. Prin urmare, este întotdeauna recomandabil să mănânci ceva ușor înainte de a merge la culcare, în loc de o masă grea.

Mai jos vom da o listă de top 5 alimente bogate in calorii pe care ar trebui să le evitam inainte de a merge la culcare, astfel încât să avem un somn adecvat și sănătos .

1. Paste. Iubesti pastele? Aceasta este o masa total neindicata pentru o cină. Ei bine , fără îndoială , sunt ușor de găti și foarte satioase. Dar paste suny un depozit de carbohidrati. Deci, în cele din urmă se transformă în grăsimi atunci când te duci la culcare . Deci, stai departe de ele .

2. Pizza. La fel ca pastele, mulți dintre noi iubesc pizza , de asemenea. Foarte grasa și ieftina, cu ingrediente care au un nivel ridicat de aciditate , sistemul digestiv este dificil sa faca fata. Rezultat : aveți un stomac umflat , va simțiti neliniștiti în timpul somnului și în timp util , se acumulează grăsime în organism .

3. Bomboane. Ei bine , studiile au demonstrat , de asemenea, ca a manca bomboane înainte de a merge la culcare este rău. Consumul de orice produse zaharoase duce la grăsimi construite în corpul dumneavoastră . De fapt , unii spun ca a manca dulciuri inainte de culcare are un impact asupra undelor creierului și pot duce la cosmaruri . Deci , pentru o noapte de relaxare , nu mănânca bomboane inainte de culcare .

4. Carne roșie. Carnea roșie, fie uscata, prajita sau sos, este intotdeauna delicioasa. Este un depozit de proteine ​​si fier . Dar apoi , dacă o ai chiar înainte de culcare , aceasta va face mai mult rău decât bine pentru corpul tau . Acesta vă împiedica de la un somn profund , relaxant și revigorant.

5. Ciocolata neagra. Medicii au considerat întotdeauna ciocolata neagra a fi buna pentru creier si memorie . Dar nu există nici o îndoială că acesta este un aliment bogat in calorii . Deci, consumul de ciocolată neagra inainte de culcare este un mare ” nu” . O bucata mica de ciocolată poate fi un desert bun, dar fiind bogat in cofeina si alte stimulente ,iti va pune mintea la munca mai degrabă decât permițându-vă a avea o noapte liniștită.

Lasă un răspuns