7 beneficii esențiale ale ceaiului verde asupra sănătății

Categories Dieta & FitnessPosted on

Ceaiul verde are unele beneficii de frumusete distincte, datorită saddsadsaconținutului său ridicat de antioxidanti si alte elemente nutritive sanatoase. Acesta este motivul pentru care multe produse cosmetice contin extract de ceai verde.

Am să vă spun de ce ceaiul verde este o binefacere pentru frumusete:

1. Ceaiul verde poate fi privit ca un cumul de e beneficii pentru piele. Acesta conține o mare cantitate de antioxidanti, care sunt eficienti împotriva radicalilor liberi. Acesti radicali liberi, care se formează atunci când pielea este expusă la razele ultraviolete ale soarelui, sunt responsabili pentru imbatranirea prematura.

2. S-a constatat ca ceaiul verde este, de asemenea, extrem de eficient în protejarea pielii împotriva arsurilor solare atunci când sunt aplicate la nivel local.

3. Antioxidantii gasiti in ceaiul verde sunt, de asemenea, responsabili în combaterea cancerului de piele prin blocarea enzimă dăunătoare cauzatoare de cancer.

4. Această componentă naturală minunata este, de asemenea, responsabila pentru procesul de reînnoire celulară. Celulele keratinocite sunt energizate biologic de compuși polifenoli din ceaiul verde, care, la rândul său, sintetizeaza ADN-ul și prevenin îmbătrânirea prematură a celulelor.

5. În cazuri de inflamații ale pielii, ceaiul verde actioneaza ca o mare suzetă. S-a constatat, de asemenea, că ceaiul verde arată îmbunătățiri notabile in randul cazurilor de psoriazis și acnee rozacee, însoțite de inflamație.

6. În cazurile de acnee și cosuri, ceaiul verde vine in mare ajutor, deoarece conținutul antibacterian cunoscut sub numele de catechine, reduce supra-stimularea hormonilor de piele. Mai mult, aspectul general al pielii este de asemenea îmbunătățit, când ceaiul verde este folosit ca o băutură sau ca o mască. Acneea si cosurile dispar considerabil cu un tratament ceai verde, atunci când se aplică pe față o mască .

Lasă un răspuns