Beneficiile uimitoare ale fructului avocado asupra sănătății

Categories Dieta & FitnessPosted on

Avocado este, de asemenea, cunoscut sub numele de pere aligator, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadatorita formei sale unice. Acesta este derivat din cuvântul aztec „Ahuacatl”. Fructul creste pe Persea Americana, care este un copac inalt si vesnic verde, care poate crește până la 65 de metri în înălțime.

Acest fruct este cunoscut de a avea mai multe avantaje pentru sănătatea umană așa cum sunt discutate mai jos:

Se propune ca avocado poate fi adaugat la orice salata , nu numai datorita gustului său unic , dar pentru o gamă largă de beneficii pe care le oferă . Acesta este cunoscut pentru ca ajuta la absorbtia de două tipuri de antioxidanti carotenoizi , numite beta-caroten și licopen .

Acesti antioxidanti sunt absorbiti bine atunci când unul se adaugă la avocado proaspete sau ulei de avocado pentru o salata . În cazul în care o ceasca de avocado proaspăt cantareste aproximativ 15 de grame , se adaugă la o salată care conține spanac , morcovi și salată , absorbtia de carotenoide la o astfel de salata este a crescut de la 200 la 400 la sută.

Cum acesti antioxidanți sunt liposolubil, uleiul de avocado , ajuta la absorbtia acestor antioxidanti . Dacă felii ulei de avocado sau fructe proaspete sunt adăugate la salsa , aici rata de absorbție carotenoid este crescuta . Există rețete grozave pe care le putem incerca în scopul de a obține beneficiile pentru sanatate ale avocado adăugate în astfel de retete simple.

In primul rand trebuie să știi cum să decojesti fructul pentru a te bucura de beneficiile sale optim . Cercetările au arătat că, carotenoizii se află în partea verde închis al fructului , care este doar sub piele . Astfel , această porțiune nu trebuie îndepărtată mai mult decât este necesar atunci când decojesti un avocado.

Fructul este cunoscut a fi bogat în acizi grași omega – 3 și acest lucru este un secret pentru atingerea unei inimi sanatoase , o vedere ascuțită precum și un creier ascuțit .

Este considerat ca fiind unul dintre primele alimente cerebrale sănătoase pentru cei care doresc sa previna debutul bolii Alzheimer . Alte beneficii pe care care le putem obține din fructe sunt conținutul bogat in vitamina E pentru a neutraliza radicalii liberi și acumularea de proteine ​​pentru a inversa procesul de pierderi de memorie . Conținutul de acid folic fiind ridicat în fructe , poate ajuta la prevenirea fibrelor nervoase.

Lasă un răspuns