Sfaturi bune sa arati mai supla in hainele tale!

Categories Frumusete & ModaPosted on

Această perioadă a anului poate reprezenta obstacole dificile (cum ar fi un un bar plătit-de-muncă deschis la job şi delicii) pentru păstrarea obiectivelor tale de pierdere în greutate. De aceea am venit cu aceste trucuri de slabire a corpului pentru atunci când esti lipsita de vointa, pentru a te ajuta să obţii un corp subtire si sexi, doar purtand anumite haine.

Adauga culoare. Dacă aveţi şolduri şi coapse late, poarta o fusta creion neagra in partea de jos şi o culoare strălucitoare ca fuchsia pe partea de sus. (Sau, invers dacă nu esti multumita de partea de sus a corpului). Culorile inchise pe „zonele problema” vor atrage atentia la partea care este cea mai placuta tie. Alb şi şampanie, de asemenea, sunt nuanţe foarte bune de adăugat la o garderoba cu haine negre.

Cumpăra un sutien nou. Singurul lucru pe care orice femeie il poate face chiar acum pentru a arata mai subtire în hainele ei este de a cumpăra un sutien nou. Optzeci şi cinci la sută dintre femei se plimba in sutienul greşit, şi le fac sanii lor sa arate mai mici decât ar trebui să fie. Scopul este de a crea cât mai mult spaţiu posibil între talie şi piept, astfel trunchiul apare mai mult şi mai suplu, ne sfatuieste ea. Trucul este de a avea o măsură facta de un expert in loc să cumperi în mod automat aceeaşi mărime.
Alegeţi Topuri V-Neck. Când vine vorba de haine subtiri, alege topuri cu anchiorul in V. Forma de diamant în jos, optic, alungeste şi îngustează, astfel încât să nu aveţi un punct de „taiere” a gautlui, care dă iluzia de centimetri in plus. Dar grija: trebuie să ai grijă de pielea de pe corp, in special a gatului si pieptului. Se recomandă un duş cu Olay Total Effects 7-în-1 Advanced Anti-Aging Body Wash, care ajută la îmbunătăţirea elasticitatii, uscaciunii şi aparitiei liniilor fine, apoi cu un hidratant de corp anti-îmbătrânire

Fa-ti talia! Adăugarea unei curle pentru a evidenţia talia poate face instantaneu sa pierzi 2-3 kg. Crearea de curbe poate atrage de multe ori atenţia asupra taliei prin crearea unui stil mai subtire si mai sexy.

Afiseaza-ti pielea! O regulă de urmat: Nu lasa rochia ta de  petrecere sa te acopere prea mult. Decolteul ajuta corpul sa para alungit, nu mai vorbim de nota sexy, dar necesara.

Lasă un răspuns