Buzele si rujul

Categories Frumusete & ModaPosted on

Unele femei se simt goale fara ruj. Este o componenta necesara din poseta unei femei. Rujul da culoare si viata unei fete obosite a unei femei. Rosul sau rozul ca nuante de ruj variaza de la persoana la persoana.

Unele rujuri pot tine foarte mult, totusi multe rujuri se duc rapid. De aceea este necesar ca tu sa citesti sfaturile de mai jos pentru a iti prelungi culoarea pe buze.

Testati culoarea rujului la baza degetului mare sau pe varful degetelor. Nu folositi testerul pe buze pentru ca este folosit si de altii. Mai intai, contureaza-ti buzele cu o baza, cu un creion de buze. Creioneaza-ti buzele oricand folosesti ruj pentru a defini limitele. Pentru a te asigura ca nuanta rujului nu va ajunge pe dinti, pune ceva intre dinti si buze, adesea degetul aratator.

Inainte de a aplica rujul, foloseste linerul de buze mai intai pentru a da forma buzelor definite. Rujurile glossy si cele cremoase trebuie evitate de femeile mature. In cazul in care ai cumparat o nuanta de ruj pe care nu o placi, combina-l cu alte nuante de ruj preferate. Aplica creionul de buze putin in afara conturului natural daca vrei buze pline.

Conturul de buze iti poate face glossul sa reziste mai mult timp pe buze. Rujul este scump, asa ca daca s-a rupt, incalzeste baza care s-a rupt cu un chibrit si lipeste-o la loc. Apoi tine-l la frigider timp de 5 minute fara capac.

Nuantele maronii si oranj de ruj trebuie evitate pentru ca iti fac dintii sa arate galbeni. Este o modalitate de a preveni ca rujul sa ajunga pe marginea paharelor – linge usor marginea paharului inainte sa il atingi cu buzele!

Lasă un răspuns