Saruta-ma!!

Categories DiversePosted on

Cuplurile romantice adora sa fure cate un sarut in ploaie, la un teatru, in masina, la o petrecere, in clipa Anului Nou, la o cina la lumina lumanarilor…pentru perechile indragostite, saruturile si tandreturile nu sunt doar romantice, dar este si benefic pentru buze.

Legendele spun ca o persoana poate castiga cu o sabie, dar poate fi castigata cu un singur sarut. Domnul le-a dat oamenilor abilitatea de a se saruta pentru a-si exprima dragostea. La fel fac si animalele: cainii, pisicile, ursii ling, caiii si vacile isi freaca nasurile si gaturile, iar pasarile isi fac cuiburi.

Respiratia proaspata. Respiratia urat mirositoare poate distruge legatura intre doi oameni. pentru ca sarutul sa fie magic, putina menta in gura sau un spray de improspatare a respiratiei sunt foarte la indemana. La fel si periatul pe dinti, care iti protejeaza si dintii.

Pozitionarea. Pentru ca un cuplu sa se bucure de sarut, trebuie sa fiti intr-o pozitie confortabila si perfecta. Se spune ca este mai bine sa stati cu capul inclinat in directiile opuse sau doar stand. In timp ce va apropiati sa va sarutati, este bine sa evitati sa va izbiti nasurile.

Ochii inchisi. Inchisul ochilor inainte de a va saruta ajuta in a simti intensitatea. Uneori, oamenii prefera sa isi tina ochii deschisi in timpul sarutului, se spune ca invoca erotismul. Oricum, depinde de cum va place.

Buze umede. Hidratarea buzelor, umezirea lor cu limba inainte de sarut permite sa va bucurati de o experienta mai placuta. Totusi, barbatii trebuie sa evite lip glossul si domnisoarele sa evite rujul, pentru ca sunt lipicioase.

Sarutul, bun pentru sanatate. Cercetarile arata ca barbatii care isi saruta iubitele inainte de a pleca la munca dimineata nu se imbolnavesc asa de des ca altii. Relaxarea le permite sa nu sufere de atat de multe accidente, castiga cu 20% mai mult si isi reduc sansele de a fac atac de cord. In plus, traiesc si mai mult. Atat de multe cu un sarut!

Lasă un răspuns