3 rețete pentru a crea propriul balsam de păr la domiciliu

Categories Frumusete & ModaPosted on

masca par

Mierea este un umectant natural (o substanță care promovează o retenție a umidității). Adaugă-o la un balsam sau amestecă-o cu uleiuri și alte substanțe pentru a îmbunătăți procesul de condiționare. Dacă nu știți de unde să începeți, aici sunt câteva rețete care le puteți încerca:

Balsam din miere și ulei de măsline

Se amestecă o jumatate de cană de miere cu câteva linguri de ulei de măsline, în funcție de cât de gras doriți să fie balsamul. Mierea fiind un umectant, va absorbi umezeala din împrejurimi. Se amestecă foarte bine acest lucru și se păstrează într-o sticlă pentru a fi folosit în mod regulat ca un pachet condiționat. Masează-l pe păr și lăsați-l timp de o jumătate de oră înainte de clătire cu un șampon ușor.

Ulei de nucă de cocos și miere

Ingrediente :
ulei de nucă de cocos 6 linguri
3 linguri de miere
* În funcție de densitatea și lungimea parului tau , ai putea avea nevoie de mai puțin / mai mult ulei de nucă de cocos și miere

Instrucțiuni :
Se amestecă bine mierea și uleiul de nucă de cocos împreună și se aplică pe păr . Acoperiți cu un capac de duș și lasă pe păr timp de cel puțin 30 de minute .

Balsam avocado

Ingrediente :
1 avocado copt
3 linguri de miere
ulei de măsline 3 linguri

Instrucțiuni :
Pisează avocado cu o lingură, și apoi adaugă miere și ulei de măsline . Utilizați un blender de mână pentru a amesteca toate ingredientele bine. Se aplică pe păr și se acoperă cu un capac de duș . Lasă pe păr timp de cel puțin 30 de minute . Clătiți .

Lasă un răspuns