Probleme cu pielea sensibilă? Soluții simple de îngrijire!

Categories Frumusete & ModaPosted on

remedii piele sensibila

Pielea sensibilă poate fi o condiție foarte enervantă. Chiar și cele mai mici lucruri pot duce la iritații severe ale pielii. Produsele de bază, chiar și cele de îngrijire a pielii, cum ar fi creme hidratante și loțiuni, provoacă înțepături severe și pot lăsa în urmă erupții cutanate urâte. Chiar și numai fiind în aer liber la momentul nepotrivit sau fără o protecție adecvată poate duce la probleme grave. Oamenii care suferă de piele sensibilă trebuie să vină cu o rutină eficientă de îngrijire pentru a se asigura că pielea lor rămâne sănătoasă.

Primul pas în construirea unei bune rutine de îngrijire a pielii este de a folosi diverse săpunuri și alte produse de îngrijire a pielii care sunt formulate special pentru persoanele cu acest tip de piele .

Cu cat mai puține ingrediente are  un produs, cu atât mai bine va fi pentru pielea ta . În cazul în care există câteva ingrediente , atunci există o șansă mai mică de produse chimice concentrate , care vor inflama pielea . Săpunurile și alte produse care sunt parfumate sau au proprietăți odorizante vor provoca adesea iritare .

Este important pentru cei cu acest tip de piele să utilizeze în mod regulat creme hidratante.

Pielea sensibilă este, desigur, vulnerabilă la abraziune, o cremă bună oferă o protecție. Există multe creme hidratante naturale, concepute pentru acest tip de piele. Amintiți-vă să stați departe produse cu un parfum puternic sau o mulțime de ingrediente ciudate .

Dacă puteți găsi o cremă cu proprietăți exfoliante naturale este , de asemenea, un lucru benefic pentru persoanele cu pielea sensibilă. Doar asigurați-vă că evitați produsele care exfoliază prin boabe mici din produs.

Daca aveți pielea sensibilă, trebuie să evitați complet folosirea de loțiuni tonice. Pentru cea mai mare parte , loțiunea tonică poate fi pur și simplu înlocuită prin utilizarea de apă simplă. Având în vedere că valoarea reală a loțiunii este oarecum dezbătută în îngrijirea generală a pielii , nu există nici un motiv să riști folosindu-o , dacă aveți pielea sensibilă. Detrimentele depășesc cu mult beneficiile .

Există o altă parte importantă în rutina de îngrijire a pielii sensibile. Se crede că lipsa de anumite vitamine din complexul B , inclusiv B – 6 , B – 12 , niacina și riboflavina poate cauza pielea sensibilă. Mănâncă mai multe alimente, cum ar fi cereale integrale, pește , ouă și produse lactate scăzut de grăsimi poate ajuta la creșterea nivelului de B – complex și ajută la ameliorarea pielii sensibile.

Lasă un răspuns