Cu ce și cum să purtăm o pereche de colanți

Categories Frumusete & ModaPosted on

clantii

În cazul în care aveți o siluetă frumoasă și subțire, și picioarele la fel de frumoase , optând pentru colanți este o modalitate foarte bună de a sublinia frumusețea naturală și ademenitoare chiar mai mult . Alegerea colanților este o opțiune potrivită, nu numai combinându-i cu rochii și tunici, dar cu alte multe combinații creative , despre care am de gând să vorbesc de mai jos . Aflați cu ce și cum să purtați colanții și stați departe de greșelile modei!

colanti

Astfel, începând cu opțiunile monocrome , primul și tipul de bază de combinație pe care o puteți încerca este o pereche de colanți închiși, cu unele nuanțe deschise de rochii , cel mai preferabil tunici , și veți avea o ținută alternativă perfectă și cool, în funcție de tipul de rochie . Pentru tonuri luminoase, le puteți folosi pentru lunile de vară calde mai preferabil.

colanti5

Colanții sunt o componentă perfectă pentru aspectul ocazionali , de asemenea. Aceștia sunt potriviți cu combo-uri de jachete din denim , precum și pentru articole de îmbrăcăminte sport. Ei sunt o modalitate foarte bună în cazul în care nu îndrăzniți să puneți fuste prea scurte, chiar și cu ciorapi.

colanto2

Pe langa culorile și amprentele de colanți, este de asemenea important să se acorde atenție la lungime, deoarece colanții sunt disponibili în diferite lungimi, de la Capri la gleznă. În acest sens, colanții până la jumătatea gambei cel mai bun din toate flatează fetele înalte și slabe, în timp ce femeile minione ar trebui să stea mai degrabă departe de acest stil, deoarece astfel de colanți au tendința de a face picioarele mai scurte. De asemenea, dacă aveți o siluetă mai plinuță, mai bine optați pentru colanți negri, monocromi care vor subția și alungi silueta.

How-to-Wear-Leggings-Top-to-Toe-on-Different-Occasions-09-640x541

Lasă un răspuns