Personalitatea in functie de ziua de nastere III

Categories DiversePosted on

Personalitatea in functie de ziua de nastere III


21. Esti sociabila, comunicativa, deschisa, entuziasta, vesela, isteata si plina de vitalitate. Instabilitatea, lipsa de disciplina, superficialitatea si tendinta de a risipi sunt defectele tale. In dragoste nu intampini dificultati, dar ai nevoie de un partener stabil.

22. Esti ambitioasa, creativa, puternica, ai talent de lider, faima, putere politica si succes in afaceri. Defectele tale sunt lipsa de scrupule, infumurarea, inflexibilitatea, nesiguranta si lacomia. Pe plan sentimental nu cunosti cale de mijloc ori iubesti, ori detesti.

23. Esti spontana, inteligenta, flexibila, agila, ingenioasa, aventuriera, sociabila, comunicativa si talentata. Ca defecte sunt inconstant, nerabdarea, lipsa de tenacitate si inclinatia catre vicii. Esti afectuasa, sensibila si faci tot posibilul sa ai o casnicie armonioasa si stabila.

24. Esti prietenoasa, marinimoasa, sociabila, devotata, responsabila, sensibila si ai talent artistic. Defectele tale sunt sensibilitatea, indulgenta si emotivitatea. Esti romantica, iti arati dragostea, dar ai nevoie de afectiune.

25. Esti intelectuala, intuitiva, independenta, retrasa si judeci logic. Raceala, aroganta, spiritul critic si melancolia sunt punctele tale slabe. Esti atragatoare si afectiva, dar nu iti comunici emotiile.

26. Esti energica, ambitioasa, inteligenta, realista, diplomata, sociabila si ai succes in afaceri. Tendinta de a te atasa excesiv, scepticismul, gelozia, incapatanarea si ranchiuna sunt defectela tale. In dragoste poti darui mult, dar astepti sa ti se raspunda la fel.

27. Esti inteligenta, dinamica, entuziasta, autoritara, talentata, comunicativa, buna organizatoare si iti plac calatoriile. Defectele tale sunt exigenta si senzatia ca nu ai primit ce meriti. Esti romantica si sentimentala.

28. Esti puternica, plina de initiativa, cooperanta si ai caracter de lider. Defectele tale sunt ca esti incapatanata, rigida, agresiva si iritabila. In dragoste esti pasionala, plina de erotism si magnetism sexual, dar ai un destin amoros framantat.

29. Esti o fire vizionara, intuitiva, ambitioasa si detesti banalitatea. Esti influentabila, imprudenta si schimbatoare, ceea ce reprezinta defecte. Ai sex appeal si iubesti cu pasiune, dar ai nevoie de afectiune si sunt posibile deceptii.

30. Esti creativa, sensibila, creative, inspirata, talentata, entuziasta, simpatica si ai putere de convingere. Defectela tale sunt dezordinea, superficialitatea, incapatanarea si starea schimbatoare. In dragoste esti fermecatoare, seducatoare, tandra, iubitoare si cuceresti fara efort, dar ai tendinta de a-ti controla partenerul.

31. Esti harnica, priceputa, atenta la detalii, talentata, disciplinata, organizata, perseverenta, familista, intelectuala si practica. Defectela tale sunt rigiditatea, incapatanarea, orgoliul, avaritia si intransigenta. In dragoste esti loiala si ai sentimente profunde, dar le arati cand esti sigura de iubirea partenerului.

Lasă un răspuns