Personalitatea in functie de ziua de nastere II

Categories DiversePosted on

Personalitatea in functie de ziua de nastere II


11. Ai inspiratie, vocatie, iluminare, intuitie, imaginatie, iti place sa studiezi si esti inteleapta si diplomata. Esti o fire romantica, sesnibila si sentimentala. Lipsa de realism, excentricitatea, aroganta si individualismul sunt defectela tale mari.

12. Esti talentata, prietenoasa, sociabila, sufletul petrecerilor, energica si dornica de schimbari. Uneori esti nervoasa, schimbatoare si instabila. Iti place sa flirtezi si nu ai legaturi stabile, dar iubesti sincer.

13. Esti genul profesionist, creativ, disciplinat, cu simt practic, familist, muncitor, seios, sincer si vorbesti putin. Defectele tale sunt rigiditatea, incapatanarea, sceptimismul si conservatorismul. In dragoste esti statornica, sentimentala si ai farmec.

14. Esti independenta, curioasa, adaptabila, curajoasa, inteligenta, creativa si risti deseori. Ca defecte sunt impulsivitatea, lipsa de echilibru si inclinatia spre dependente (alcool, mancare, tutun). Esti fermecatoare si ai o viata sentimentala bogata si furtunoasa.

15. Esti creativa, familista, independenta, talentata, generoasa, curioasa si iti plac calatoriile. Neincrederea, timiditatea si sensibilitatea exagerata sunt punctele tale slabe. Esti o fire sentimentala, visatoare, insetata de dragoste si senzuala.

16. Esti intuitiva, inteligenta, analitica si interesata de cultura, religie, etica, psihologie si legislatie. Defectele tale sunt vanitatea, spiritual critic si dogmatismul. Ai sentimente adanci, dar le exteriorizezi greu.

17. Esti ambitioasa, energica, indrazneata, ingenioasa si ai spirit organizatoric. Spiritul autoritar, impulsivitatea si simtul posesiunii sunt defectele tale. Ai parte de multe iubiri intense, esti radianta si atragi ca un magnet.

18. Esti puternica, curajoasa, hotarata, independenta, ai succes in afaceri si talent artistic. Ca defecte sunt incapatanarea, dificultatea de a ierta si a intelege. In dragoste esti pasionala, iti ocrotesti familia, dar nu esti tot timpul fidela.

19. Esti hotarata, ambitioasa, organizata, eficienta, talentata si iubesti libertatea. Nelinistea, orgoliul, spiritual schimbator sunt punctele tale slabe. Iubesti cu pasiune, ai farmec si o sexualitate puternica, dar nu iti place sa arati asta public.

20. Esti o fire sensibila, prietenoasa, sociabila, serioasa si aspiri la armonie, frumusete si afectiune. Ca defecte sunt lipsa de incredere in fortele proprii, reticenta si incapacitatea de a refuza. Poti darui multa dragoste si fidelitate, dar ai nevoie de iubire, vorbe dulci, atingeri tandre si caldura.

Lasă un răspuns