Locuri pentru sex de neuitat

Categories Sex & RelatiiPosted on

Locuri pentru sex de neuitat


Sexul linistit in dormitor poate deveni monoton si plictisitor daca nu este “condimentat” uneori cu mici escapade in locuri mai speciale, care sa ridice nivelul adrenalinei. Nu va sfiiti sa faceti sex atunci cand nu sunteti acasa, aceste locuri noi vor devein amintiri de neuitat.

  • Pe plaja – cand se insereaza poti sa-i propui iubitului sa mai ramaneti cateva minute pe plaja. Ai grija sa gasiti un loc ferit de ochii celorlalti si sa creati un cadru perfect pentru momente tandre. Feriti-va sa luati contact cu particulele de nisip, pentru ca pot provoca infetii in zona genitala.
  • In vestiar – asigura-te ca ramaneti singuri in vestiar si provoaca-l la ceva special. Puteti continua acasa, daca nu aveti suficient timp in vestiar.
  • Pe bloc – faceti rost de cheia de la usa de acces pe bloc si petreceti pe terasa blocului clipe de neuitat in serile fierbinti de vara. Foarte multe persoane au incercat deja asta si au trait senzatii unice.
  • Pe balconul camerei de hotel – in serile de vacanta petrecute departe de casa meritati rasfat pe un balcon cu vedere la mare. Spiritual de aventura, dar si linistea noptii vor veni in ajutorul vostru.
  • In cabina de proba – in unele magazine este permis sa intre doua persoane, de aceea poti profita sa-ti iei prietenul. Trageti bine perdeaua si simulate actul sexual. Continuarea va fi acasa, dar va avea mai mult farmec decat in zilele obisnuite.
  • La birou – daca tu esti cea care incuie usa biroului, roaga-ti iubitul sa te ia de la serviciu pentru a merge impreuna acasa. Inainte de a pleca jucati-va cateva minute. Nimeni nu va banui ce s-a intamplat in birou, doar voi veti ramane cu amintirea unor momente unice.
  • In padure – dupa o iesire la gratar la marginea padurii, cand nimeni nu mai este in jurul vostru, dati frau liber imaginatiei si veti avea una dintre cele mai reusite experiente.
  • In paie – profita de excursia la tara sau la o pensiune turistica si invita-ti iubitul la o plimbare. Va fi o amintire placuta, chiar daca nu este un loc foarte confortabil. Intoarcerea la rural va va umple de energie.

Incecati tot timpul ceva nou, in acest mod veti avea o viata sexuala activa si plina de amintiri frumoase.

Voi in ce alte locuri ati facut sex de neuitat?

Lasă un răspuns