La prima intalnire

Categories Sex & RelatiiPosted on

La prima intalnire


La prima intalnire cu totii suntem stresati si avem tendinta sa exageram cu unele lucruri, cautand perfectiunea. Nu il plictisi si nici nu exagera, ci doar fii tu insati!

Daca vrei ca prima ta intalnire sa iasa mai mult decat bine, tine cont de sfaturile Pink Girl:

–     Nu intarzia – nimanui nu-i place sa astepte pe strada minute in sir. Este admisibil sa intarzii maxim 2-3 minute.

–     Aranjeaza-te – la prima intalnire este inadmisibil sa te imbraci ca atunci cand mergi la piata sau sa apari cu parul prins neglijent. Trebuie neaparat sa te imbraci frumos, dar nu tipator. Trebuie sa arati impecabil si sa mirosi placut.

–     Fii naturala – comporta-te civilizat, dar nu te chinui mai mult decat trebuie, pentru ca vei deveni penibila. Fii tu insati, asa cum iti place si cum esti de obicei.

–     Nu te intimida – daca din greseala ti-a cazut mancarea din furculita, sucul din pahar sau alte asemenea, nu lasa emotiile sa te napadeasca, ci mergi mai departe. Cu o gluma buna poti iesi usor din situatie.

–     Discuta lejer – incearca sa aveti o conversatie relaxata despre orice. Nu te chinui incercand sa-l impresionezi vorbind numai despre fotbal, masini, filme, dar nici nu-i umple capul cu discutii despre trusa de machiaj, haine, retete sau genti. Exprima-ti opiniile despre orice subiect legat de vreme, muzica, evenimente recente, hobby-uri.

–     Nu vorbi despre trecut – evita discutiile despre fostele iubiri si eventual dezamagiri, pentru ca dai semne ca nu ai trecut inca peste vechile relatii. Nu face pe victima, nimanui nu-i place sa se cupleze cu persoane care traieste in trecut.

–     Pastrati contactul vizual – nu te intimida si priveste-l in ochi, asa vei stii cat de sincer este, iar el va intelege ca esti interesata de el si nu ai nimic de ascuns.

–     Fii vesela – pentru ca amandoi sa va simtiti bine si relaxati, uita de toate grijile si stresul adunate si, cu veselie, fa ca prima intalnire sa va ramana ca o amintire pretioasa. Nu cred ca vrei sa va amintiti cat de stresata sau imbufnata erai la prima intalnire.

–     Nu te lauda – lasa-l sa te descopere el, incearcand sa-i starnesti interesul despre ceea ce esti sau ce faci, nu prin laudele tale.

–     Nu minti – nu incerca sa exagerezi lucrurile, pentru ca minciuna are picioare scurte. Preferabil sa nu aduci un subiect in discutie, decat sa minti.

–    Multumeste-i – la finalul intalnirii spune-i ca te-ai simtit bine si multumeste-i, daca simti ca a fost o intalnire reusita. Daca nu te-ai simtit bine cu el, multumeste-i politicos si nu-l lasa sa creada ca vor exista si alte intalniri.

Lasă un răspuns