Lucruri de stiut de la inceput

Categories Sex & RelatiiPosted on

Lucruri de stiut de la inceput


Inca de la inceputul relatiei este bine sa vorbim deschis despre toate lucrurile, fie ele placute sau mai putin placute. Comunicarea sincera de la inceput ne asigura o relatie puternica pe viitor.

Iata cateva subiecte de discutat de la inceputul relatiei, dar nu de la prima intalnire:

  • Bolile, fie ele trecatoare, ereditare sau venerice – pentru a nu avea neplaceri pe parcursul relatiei, cel mai cinstit este sa discutam din start despre afectiunile de care suferim, despre bolile mostenite sau chiar despre bolile pe care le-am avut.
  • Banii – este de preferat sa ii prezentam situatia reala despre averea noastra, decat sa cream iluzia ca detinem averi sau diverse conturi in banca.
  • Igiena – daca observam ca are unele obiceiuri nesanatoase, este bine sa ii atragem atentia pentru a-si corecta atitudinea.
  • Copiii – daca exista copii din casatorii sau relatii anterioare, este bine de stiut de la inceput, pentru a nu exista conflicte ulterioare.
  • Nemultumirile – chiar daca sunt lucruri marunte, pentru tine sau pentru el, orice nemultumire trebuie adusa in discutie si indreptata, astfel incat in relatia voastra sa existe mereu armonie.
  • Sexul – trebuie sa discutam sincer acest subiect delicat, pentru a ajunge la o intelegere si a fi satisfacuti amandoi. Trebuie discutat atat despre lucrurile care ne plac, cat si despre limitele noastre, despre lucrurile pe care nu le putem accepta, sau despre lucrurile la care visam.
  • Asteptarile – trebuie clarificat de pe acum ce asteptari are fiecare si ce este dispus sa ofere. Nu e bine sa incercam sa schimbam ceva la partener/a doar pentru ca avem alte asteptari.

Fii tu insati, nu face compromisuri si pune-i cat mai multe intrebari, pentru ca o relatie bazata pe incredere si comunicare de la inceput va evolua intotdeauna intr-un sens benefic pentru ambii parteneri.

Lasă un răspuns