Interzis la prima intalnire

Categories Sex & RelatiiPosted on

Interzis la prima intalnire

(pentru fete)


Ai stabilit ora si locul primei intalniri, ai hotarat cu ce haine te imbraci si te-ai pregatit sufleteste pentru acest moment important in care va veti cunoaste fata in fata in sfarsit.

Pentru ca stiu ca vrei ca totul sa iasa bine, Pink Girl te informeaza ce iti este interzis sa vorbesti la prima intalnire.

  1. Casatorie – nu il speria deschizand acest subiect, vei parea disperata sa faci asta. Lasa-l mai intai sa te cunoasca, altfel va fugi cat mai departe de tine.
  2. Probleme – tine-le pentru tine, altfel il vei stresa. Lasa-l sa te cunoasca fericita si amuzanta. Baietilor nu le plac situatiile conflictuale si problemele.
  3. Relatii trecute – nimanui nu-i place sa afle povesti triste despre fostii tai, mai ales la prima intalnire. Nu il compara in niciun caz cu fostul.
  4. Finante – in timp ce este important a discuta despre cariera, nu este recomandat a discuta despre averea lui, bani, masina sau apartament. Nu vorbi nici despre ale tale, altfel va crede ca astepti sa-ti plateasca el facturile.
  5. Alte persoane – nu critica celelalte persoane din jur. Nu ii atrage atentia cat de mica sau scurta este rochia fetei de alaturi, va crede ca esti o persoana care critica tot timpul.
  6. Dieta – daca chiar atunci tii vreo dieta pentru slabire, nu trebuie sa stie ca esti la regim, altfel ii vei da impresia ca esti anorexica.
  7. Vorbe de alint – nu ii spune cuvinte precum “gurita”, “puiu”, “bebe”, ca si cum va cunoasteti de ani buni, nu sunt potrivite situatiei.
  8. Politica – orice subiect din politica poate fi deranjant daca nu impartaseste aceleasi idei cu tine. Cum tu inca nu cunosti culoarea lui politica, deocamdata, este de preferat sa ocolesti acest subiect.
  9. Religie – nu deschide acest subiect, poti parea ca ai orizonturi inchise sau poti deveni plictisitoare.
  10. Vicii – nu te pune intr-o lumina proasta discutand despre viciile tale: fumat, baut sau alte obiceiuri proaste. De preferat sa afle pe parcurs.

Incarca-te cu optimism, ai incredere in tine si da-ti interesul sa arati cat mai bine, iar prima voastra intalnire va fi urmata de multe altele.

Lasă un răspuns