Gone Too Soon – Documentar Michael Jackson

Categories MuzicaPosted on

Gone Too Soon – Documentar Michael Jackson


Pentru fanii Michael Jackson avem o veste buna, se lanseaza un nou documentar despre ultima perioada din viata idolului lor disparut prea curand si intr-un mod foarte bizar.

Dupa mult asteptatul “This Is It”, unde sunt imagini de la pregatiile pentru concertele ce urmau in 2009, urmeaza o surpriza, un documentar de comemorare a celui mai iubit star pop.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unui accident medical. Conrad Murray, medicul sau, i-a administrat medicamente intr-o cantitate nepotrivita, iar inima artistului a cedat.

Premiera documentarului va fi pe 25 iunie, chiar la un an de la moartea “Regelui Muzicii Pop”. Documentarul cu Michael Jackson se va numi “Gone Too Soon”, asa cum este intitulata celebra lui piesa, pe care a realizat-o in memoria unui copil bolnav de SIDA, ce-i devenise prieten, Ryan White.

Pentru inceput, compania Shine Intl. va prezenta filmul luna viitoare la targul de televiziune Mip Tv de la Cannes, dar documentarul va rula si pe marile ecrane din Canada si Franta.

In documentarul de 88 de minute vor aparea cele mai bune imagini din ultimii ani de viata ai regretatului artist.

Filmul este realizat de Ian Halperin, scriitorul si cineastul care prezinta lumii ultimii cinci ani din viata starului. Halpein a lansat volumul biografic despre moartea misteriosului Michael, volum intitulat “Unmasked: The Final Years of Michael Jackson” si a aparut anul trecut dupa moartea artistului.

Documentarul “Gone Too Soon” include inregistrari video si audio cu Michael, dar si diverse interviuri cu managerul personal, bucatarul, antrenorul de fitness, stilistul, bodyguarzii, consilierul spiritual si avocatul cantaretului.

Membrii familiei Jackson sunt la curent cu existenta documentarului, dar nu au participat la proiect.

Prin intermediul acestui documentar, Ian Halperin, aduce un omagiu megastarului, chiar daca in cadrul filmului se regasesc si aspecte scandaloase din viata lui Michael.

Videoclipul oficial “Gone Too Soon”

Lasă un răspuns