Feng Shui pentru sanatate, noroc, bogatie, dragoste

Categories DiversePosted on

Feng Shui pentru sanatate, noroc, bogatie, dragoste


A sosit primavara si totul renaste, totul se schimba, totul capata alta infatisare. Sa dam o infatisare noua casei si vietii noastre facand curatenia de primavara, dar respectand cateva principii Feng Shui simple.

Tot ceea ce trebuie sa facem este sa scapam de vechi lasand loc noului si frumosului in viata noastra. Putem aplica principiile Feng Shui atat in familie, in viata noastra personala, cat si la locul de munca. Cu ajutorul acestor mici trucuri Feng Shui vom atrage energia pozitiva in ceea ce priveste sanatatea, dragostea, relatiile de familie sau comunicarea.

  • Familie – pastreaza amintirile si pozele familiei in albume ingrijite si frumos copertate. Este indicat sa asezam pozele pe ani sau evenimente. In acest mod vei da stralucire trecutului si vei pastra ordine in familie, fara certuri sau nemultumiri.
  • Sanatate – fa curatenie generala in bucatarie si vei simti imediat efectele pozitive asupra sanatatii tale. Oboseala si deprimarea vor disparea ca prin minune.
  • Dragoste – nu aglomera dormitorul si evita surplusul de obiecte inutile din pat sa de sub pat! Arunca lucrurile vechi, care te pot tine in trecut. Fa loc lucrurilor noi, care te pot purta spre orizonturi noi, relatii noi.
  • Noroc – pune la loc de cinste diplomele, recompensele si trofeele tale, acestea vo atrage faima si norocul. Ascunde pozele cu razboaie, morti, oameni tristi, tablouri cu animale fioroase sau impaiate.
  • Avutie – umple vasele goale de prin casa, caci acestea sugereaza lipsa. Pentru a avea avere puneti monede, pentru a avea o viata plina de dulceata puneti bomboane si ciocolatele, pentru a avea copii puneti jucarioare.
  • Birou – nu pastra dosare vechi, stilouri pe care nu le folosesti, obiecte inutile sau carti vechi. Aeriseste zilnic, pastreaza ordinea si sterge praful, astfel vei avea putere de concentrare si iti vei improspata campul de energie.
  • Daruire – doneaza obiectele pe care nu le folosesti celor care au nevoie si le vor folosi cu drag. Aducand bucurie celorlalti, vei fii tu insati bucuroasa si vei primi la randul tau.
  • Comunicare – cu cat vei lasa mai mult loc pentru cuvinte noi, aruncand tot ceea ce tine de comunicarea ce a avut loc acum multa vreme, cu atat vei primi mesaje noi si ceea ce iti doesti. Scapa de facturile achitate acum cativa ani, de mesajele sau scrisorile vechi fara valoare sentimentala si vei vedea cum energia pozitiva si noi prietenii vor aparea in viata ta.

Lasă un răspuns