Cum să ne ingrijim corpul pe parcursul iernii

Categories Frumusete & ModaPosted on

Ingrijirea corespunzatoare a corpului este foarte importanta pentru bodysănătate. Vremea schimbatoare poate afecta pielea noastră in mod diferit, astfel încât trebuie să  invă tam să  avem grijă de corpul nostru în timpul sezonului de iarnă, ​​astfel încât să putem avea un aspect proaspăt și tineresc pentru mai mult timp.

Îngrijirea corporală de iarnă este foarte importantă deoarece fiecare sezon este diferit și necesită diferite tratamente de îngrijire a corpului. În timpul verii, pielea este supusă altor factori externi, diferiti de cei din timpul iernii. Aerul rece afecteaza pielea în mod diferit fată de aerul cald, astfel incat asigurați-vă că ați înțeles că pielea are nevoie de tratamente diferite în funcție de sezon.

Pentru a menține pielea fără cusur și în stare perfecta, încercati să acordati atenție nevoilor pielii dvs. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să mențineti o buna rutina de îngrijire a corpului, astfel pielea sa arate superb in fiecare minut.

– deoarece pielea poate fi afectată de vânt și aer rece,  răsfățati-vă pielea o dată pe săptămână , cu o baie de aburi . Aburul cald vor ajuta la deschiderea poriilor , eliminarea toxinelor din corp , precum și indepartarea celulelor moarte ale pielii.

– exfoliati pielea o dată pe săptămână pentru a elimina toate celulele moarte ale pielii corpului. O crema hidratanta va ajuta pielea să recapete stralucirea și elasticitatea.

– incercati sa beti cat mai multă apă posibil, deoarece apa este esentială in mentinerea elasticitătii pielii . Apa, de asemenea, ajută la eliminarea tuturor toxinelor din corpul nostru și aportul zilnic de apă recomandat este de aproximativ 8 pahare pe zi

– protejati pielea de aerul rece, atat cu ajutorul hainelor cat si cu produse cosmetice care au o consistență mai groasă care va ajuta la protejarea pielii

Lasă un răspuns