Cum să arăți mai slabă cu ajutorul hainelor. Sfaturi pe care fiecare fată ar trebui să le stie!

Categories Frumusete & ModaPosted on

trucuri

Ai putea sabota eforturile de a fi în formă prin purtarea de haine care  adaugă vizual kilograme în plus. Aici, o ai lecție în modul de utilizare a culorii, proporțional, și câteva trucuri de styling geniu să te uiți mai subtire.

Primul truc pentru a arăta mai slabă este de a determina forma corpului tau. Odată ce știi ce formă a corpului ai, obiectivul este de a menține jumătatea superioară și inferioară echilibrată.

Alege pantaloni cu o talie potrivită. Pentru a masca colăceii din jurul abdomenului, evită pantalonii cu talie joasă. Aceștia îți vor scoate în evidență imperfecțiunile. In schimb, fustele și pantalonii cu talie înaltă te fac să pari mai suplă.

Hainele largi sunt cea mai frecventă greșeală pe care o comit adolescentele plinuțe. Acest tip de vestimentație te va face să arăți mai grăsuță decat ești. Alege haine potrivite pentru masura ta – nici foarte stramte, nici foarte largi.

Una dintre regulile modei spune ca nimic nu acopera mai bine kilogramele în plus decat culorile închise. Daca de negru stiai deja, bleumarin-ul are același efect și în plus, se poartă în acest sezon.

Cumpără dimensiunea potrivita. Nu incerca să te păcălești și să cumperi o mărime mai mică doar pentru că ai impresia ca o să te simți mai bine. Din contră, marimile mici te vor face să pari și mai plinuță.

Combinând câteva piese vestimentare, o anumită trasatura a corpului care te dezavantajeaza se poate transforma într-un atu. Iată câteva trucui astfel încat să pari mai slabă!

 

Lasă un răspuns