Comportament la prima intalnire

Categories Sex & RelatiiPosted on

Comportament la prima intalnire


Ne dorim ca toate fetele Pink Girl sa fie fericite, iar prima intalnire cu un posibil partener sa fie placuta si reusita.

Chiar daca nu il cunosti de foarte mult timp, nu trebuie sa te ingrijorezi. Totul va iesi ca la carte daca stii care este comportamentul potrivit la prima intalnire.

Fii vesela – gandeste-te numai la lucruri pozitive.

Fii odihnita – daca intalnirea va avea loc dupa-amiaza, inainte de intalnire dormi 1-2 ore. Ai grija ca in noaptea de dinaintea intalnirii sa dormi bine.

Nu exagera – imbraca-te normal, nu este bine sa exagerezi cu hainele, bijuteriile, machiajul sau coafura, doar pentru ca vrei sa fii atragatoare. Iti poti intreba partenerul cu ce intentioneaza sa se imbrace, pentru a stii ce sa alegi si tu.

Hidrateaza-te – bea multa apa inainte de intalnire, pentru ca, de emotii, s-ar putea sa ai neplacerea “gurii uscate”. De asemeni, este bines a reduce consumul de cafea, pentru ca acesta duce la deshidratare.

Fii punctuala – nu il lasa sa te astepte, pentru ca dai dovada de lipsa de respect si neglijenta. Chiar daca te ia de acasa nu ai voie sa intarzii.

Fii naturala – fii tu insati! Nu incerca sa pari altfel decat esti. Razi, vorbeste, ia initiativa, danseaza daca asta simti ca vrei sa faci.

Respecta ora – pentru a-i starni nerabdarea urmatoarei intalniri, fixeaza-ti o ora la care sa fii acasa. El va trebui sa te respecte si va dori mai cu ardoare sa va vedeti data viitoare.

Fii sincera – spune adevarul despre ce iti place si ce nu, dar nu ii spune prea multe despre trecutul tau.

Asculta-l – arata-te interesata de ceea ce spune. Asculta-l cu interes si intreaba-l despre subiectul in discutie.

Vorbeste – nu trebuie sa se lasa tacerea intre voi. Cele mai bune subiecte sunt despre prezent si chiar despre intalnirea voastra. Incercati sa va descoperiti punctele comune.

Fii politicoasa – chiar daca tu crezi ca nu merita osteneala, trebuie sa dai dovada ca esti o persoana educate si politicoasa. Zambeste, multumeste si comporta-te normal, vi vedea efectele.

Nu promite – daca stii ca nu poti realize ceva ce ai de gand sa faci, este mai correct sa nu faci promisiuni.

Distreaza-te – fii energica si simte-te bine la intalnire. Fa din asta un moment placut si memorabil.

Evita – incearca sa nu discutati despre bani, salarii, facturi, cheltuieli. Aceste detalii le puteti discuta cand va veti cunoaste mai bine.

Nu da detalii – este de preferat sa nu vorbiti despre relatiile anterioare: casnicii, divorturi, logodne, aventuri, viata personala. Daca el deschide subiectul, este bine sa povestesti fara a da amanunte multe.

Lasă un răspuns