Colecția Mythologica Tess by Alice

Categories Frumusete & ModaPosted on

colecția Mythologica

Văzând modul în care noile tendințe sunt reflectate în noul sezon, este ceea ce îl face distractiv. Cu toate acestea, ori de câte ori ne întâlnim cu haine care nu sunt numai frumoase, dar, de asemenea, spun o poveste, ne oprim imediat și acordăm atenție.

Acesta este și cazul colecției Mythologica creată de graficianul român Alice, care a reflectat o serie de teme interesante inspirate de cultura veche românească în creațiile sale, într-o interpretare modernă. Noile piese Mythologica oferă o privire în mitologia și folclorul românesc, reprezentând o serie de simboluri care au modelat cultura română timpurie, bazată pe poveștile Iuliei Gorneanu, un susținător fervent al culturii românești.

Noile tricouri au o tăietură feminină și o potrivire relaxată. Partea din față este confectionată din mătase și dispune de printuri eclectice colorate, în timp ce partea din spate este confecționată din bumbac.

Unele dintre simbolurile descrise în noua colecție sunt inspirate de cultura tracilor. De exemplu, Bendis, care a fost considerată zeița pădurii, luna și familia, și Solomonar, o cifră asociată cu preoții tracici antici (kaptobatai), care a fost gandit pentru a avea capacitatea de a controla vremea, sunt două opțiuni interesante descrise în noua linie Mythologica.

Alte alternative sunt ilustrate prin opțiuni care încă au reprezentări culturale corespunzătoare. Astfel de exemple includ zeul Mythra, care a fost considerat Fiul Soarelui și care a fost sărbătorit pe 25 decembrie, care, în funcție de calendarul vechi, a fost data la care a fost marcat solstițiul de iarnă.

O altă alternativă interesantă din noua linie, în partea de sus Drăgaica, descrie zânele Sanziene care sunt considerate a fi o reminiscență a preoteasei Bird Zeita și care a fost celebrată în timpul sezonului de vară.

Aceste teu minunat, împreună cu o descriere mai detaliată a simbolurilor și poveștilor uimitoare pe care le-au inspirat, pot fi găsite la boutique.allistration.ro, în cazul în care acestea sunt disponibile pentru achiziționare.

colecția Mythologica1 colecția Mythologica2 colecția Mythologica3 colecția Mythologica4

Lasă un răspuns