Coafuri retro – stil de vedeta

Categories Frumusete & ModaPosted on

Coafura retro inseamna eleganta, rafinament si o doza puternica de sex -appeal, adica reteta perfecta pentru anii de aur ai epocii hollywoodiene.

Farmecul unei coafuri retro este imposibil de egalat, de aceea pana si unele dintre cele mai rebele si nonconformiste actrite si cantarete, precum Amy Winehouse, Dita von Teese sau Scarlett Johansson pot fi, poate dintr-un singur punct de vedere, reunite sub cupola unei trasaturi comune: dragostea pentru coafuri retro.

Cu siguranta vei gasi in urmatoarele propuneri macar o alegere perfecta pentrucoafura de petrecere, pentru un eveniment important sau chiar o varianta potrivita pentru coafura de mireasa.

Daca te intereseaza mai multe despre coafurile retro ale anilor '30, '40 si '50, gaseste-ti inspiratia in stilurile de vedeta mentionate mai jos:

Coafuri retro '30

Scarlett Johansson arata superb purtand orice coafura retro, cu precadere daca este una in care parul este desprins. Tapand coroana, parul capata volumul specific perioadei de aur hollywoodiene.

Par inbucle usoare si un accesoriu simplu pentru par este tot ce mai are nevoie aceasta coafura pentru a capata un aer retro. Urmeaza exemplul actritei Scarlett Johansson si asorteaza aceasta coafura retro adorabila cu o rochie cu buline polka.

Katerine Heigl poarta cu nonsalanta coafuri retro care ne amintesc de imaginea superbei Marilyn Monroe. Avand si un par blond statement, o coafura in bucle care sa nu depaseasca lungimea barbiei ii va pune intotdeauna in valoare trasaturile fetei.

Experimenteaza coafuri retro specifice anilor '30 adaptate la timpul prezent de catre celebritati de la Hollywood.

Coafuri retro '40

Coafurile anilor '40 se caracterizeaza prin eleganta, jovialitate si, imposibilele de neremarcat bucle pin-up. Desi multe dintre coafurile popularizate in anii '40 erau realizate in ore intregi, divele retro si cele din contemporaneitate recurg la aceasta coafura pentru un plus de farmec si sex-appeal.

Diane Kruger a cunoscut celebritatea peste noapte, ajungand nu numai una dintre cele mai apreciate actrite din breasla, ci si o aparitie incantatoare, de fiecare data cand paseste pe covorul rosu.

Diane a cochetat cu o serie de coafuri retro specifice anilor '40, dintre care noi alegem sa o amintim pe cea care ii imblanzeste trasaturile de neam german prin buclele usoare.

Stilul retro a devenit reprezentativ pentru frumoasa Dita von Teese. Ea alege coafuri retro stil pin-up care ii complimenteaza superbul par negru si bucle bine definite. O nota retro extra o da, in exemplul ales de noi, bretonul vintage purtat de starul burlesque.

Coafuri retro '50

Coafurile anilor '50 se caracterizeaza prin eleganta, structura bine definite si perfectiune in realizare. De multe ori exagerate, coafurile retro ale anilor '50 au fost preluate chiar si de celebritatile care ocupa in prezent locuri de cinste pe covorul rosu.

Jennifer Lopez a incercat si ea un look retro adus la actualiate de catre controversata cantareata Amy Winehouse. "Cuibul" sau coafura beehive este intotdeauna o aparitie imposibil de ignorat, caracterizata printr-un coc tapat in forma unui stup de albine.

Gwen Stefani a incercat, pe parcursul carierei sale remarcabile, o sumedenie de stiluri, uneori socante, alteori de-a dreptul adorabile. Noi am ales sa o premiem pentru felul in care alege sa poarte coafuri retro elegante, pline de personalitate si mereu in tendinte.