Cele mai scumpe lucruri din lume in 2010

Categories DiversePosted on

Cele mai scumpe lucruri din lume in 2010


Pentru unele persoane lucrurile de lux sunt un rau necesar. Ei sunt atat de bogati, incat nu rateaza obiecte frumoase, rare sau istorice, care ajung la preturi ce, nu de putine ori, depasesc 3 milioane de dolari.

Cel mai scump televizor – face parte din creatiile lui Stuart Huges, se numeste Prestige HD Supreme Rose Edition si are un pret de 2,3 milioane de dolari. Este un televizor elvetian editie limitata realizat din 28 de kilograme de aur roz de 18 carate si placat cu 72 de diamante. Exista si o variant aparuta anul acesta cu piele de aligator cusuta manual pe margine.

Cea mai scumpa motocicleta – este Dodge Tomahawk V10 Superbike, costa 700.000 dolari, are patru roti, are motor Viper V10 si poate atinge o viteza mai mae de 300 mile pe ora. Prima oara a aparut in anul 2003 la un show international auto la pretul de 550.000 dolari.

Cea mai scumpa camera de hotel – poate fi inchiriata cu 65.000 dolari pe noapte, este in cadrul hotelului President Wilson in Geneva si se numeste Royal Penthouse Suite. Este un apartament luxos ce ocupa un intreg palier al hotelului, are zece camere, sapte bai si o zona private de fitness.

Cel mai scump telefon mobil – are un pret de aproape 3 milioane de dolari, este marca Stuart Hughes si este un iPhone 3GS Supreme Rose. Este decorat cu diamante si aur roz de 22 carate. Prima oara a fost realizat pentru un om de afaceri australian, dar acum exsista mai multe cereri.

Cea mai scumpa masina – nu este Bucatti Veyron, care costa 1,7 milioane dolari, ci Mercedes Benz W196, care a castigat in 1954 si 1955 Marele Premiu, iar in 1990 a fost vanduta la licitatie la un pret ametitor de 24 milioane de dolari. Aceasta masina de epoca a apartinut Muzeului National de Automobile din Beaulieu in anii 1980, care a vandut-o mai tarziu in 1990 la un industrias francez. In prezent se afla la un industrias din Germania.

Cea mai scumpa casa – se afla in central orasului Mumbai din India, se numeste Antilla si va fi resedinta presedintelui Mukesh Ambani. Casa are 27 de etaje, fiecare nivel cu gradina lui, un turn pentru elicopter, un club pentru sanatate si un garaj imens unde pot fi adapostite peste 165 de masini. Casa este estimata la pretul de 2 miliarde dolari si va fi ingrijita de peste 600 de angajati.

Cel mai scump inel – este estimat la o valoare de peste 18 milioane dolari si este un inel cu diamant albastru Chopard de 9 carate si imprejmuit cu aur alb de 18 carate.

Cel mai scump sistem audio – are in total 12 elemente se numeste Transmission Audio Ultimate System si are un pret de 2 milioane dolari pe pereche. Echipamentul este realizat din aluminiu pentru aeronave si a aparut la sfarsitul anului 2009.

Informatii preluate de pe www.yahoo.com

Lasă un răspuns