Cele mai putin dureroase zone pentru tatuaj

Categories Frumusete & ModaPosted on

Tatuarea este interesanta si intensa ca experienta. Totusi, durerea este un determinant puternic pentru oameni de a ezita, cel putin pentru primul tatuaj. Daca te gandesti sa iti faci un tatuaj cu durere minima, incearca sa il faci in zonele cele mai putin dureroase, enumerate mai jos.

Zonele precum picioarele, pieptul, gatul, umerii, sternul si zona coloanei, a rinichilor sau in spatele urechilor ar trebui evitate, pentru ca sunt cele mai sensibile si cu cele mai multe terminatii nervoase care intensifica durerea si mai mult. Ca regula generala, locurile unde pielea este cea mai subtire sunt cele mai dureroase ca experienta. Pe langa evitarea acestor zone de mai sus pentru tatuare, ar trebui sa stii ca experienta si stilul artistului care tatueaza sunt factori foarte importanti care influenteaza nivelul durerii pe care ai putea sa o experimentezi.

De aceea, daca vrei sa suferi cat mai putin, ar trebui sa faci anumite cercetari pe teren, pentru a stabili care artist ti s-ar potrivi nevoilor tale cel mai mult. Priveste munca artistului dupa ce tatuajele s-au vindecat sau urmareste cum lucreaza, pentru a-ti da seama care este mai potrivit pentru tine.

Cele mai putin dureroase locuri de luat in considerare sunt antebratul, zona umerilor – mai ales spre exterior, fundul sau coapsele. Majoritatea acestor zone nu au terminatii nervoase, desi sunt si ele zone sensibile. Pielea tinde sa fie mai groasa pe aceste zone, ceea ce e un beneficiu. Totusi, durerea fiecaruia este particulara si relativa. Oricat ar fi durerea de mare, nu este recomandat sa alegi calmante pentru a diminua efectele, pentru ca unele pot creste sangerarea.

Tatuajele sunt o reflexie a personalitatii si o experienta reprezentativa din viata  cuiva. Arta tatuarii pe crop este una dintre cele mai interesante forme de arta, mai ales datorita efectelor care se pot face. Totusi, durerea este inca un motiv pentru care multi nu aleg sa se tatueze.

Lasă un răspuns