Greseli de beauty pe care s-ar putea sa le faci

Categories Frumusete & ModaPosted on

Eforturile noastre de a ne face frumoase sunt admirabile. Dar este foarte usor sa facem si greseli fara sa ne dam seama. Unele ne pot imbatrani, altele ne pot dauna sanatatii. Afla ce greseli e posibil sa faci fara sa stii.

In ciuda rutinei de infrumusetare, este logic ca poti sa gresesti fara sa stii si tenul tau sa simta asta. Fii mai atenta la urmatoarele detalii si repara greselile cat mai repede.

Dormi pe aceeasi parte a tenului, mereu. Dormitul cu machiajul pe fata este o greseala clasica pe care femeile incearca sa o evite, dar o alta greseala subtile o poti face si poate dauna pielii. Daca dormi pe o parte a fetei, pui presiune asupra pielii in mod regulat si ridurile pot aparea imediat, din cauza presiunii si a frecarii cu materialul pernei. Incearca sa dormi pe spate cat poti de mult, pentru a evita formarea ridurilor.

Nu iti cureti pensulele de machiaj regulat. In timp ce multe femei nu si-ar imprumuta machiajele una alteia, pentru ca stiu ca multe bacterii se pot raspandi pe piele. dar nu realizeaza ca si ele se supun la acelasi risc daca nu curata pensulele si periile de machiaj in mod regulat. Ele pot deveni o susa imediata de probleme ale tenului pe termen lung. Spala-le la doua saptamani pentru a le mentine curate. Foloseste apa calda si detergent sau un dezinfectant natural precum  uleiul de arbore de ceai.

Uiti sa aplici sunsreen (protectie solara) pe zonele mai putin vizibile. Daca te axezi pe ten si nu si pe gat, te va costa pe termen lung. Mainele, zona din spatele genunchilor, talpile, umerii, gatul si urechile cer aceeasi ingrijire si protectie. Aplica indiferent de vreme, pentru a preveni imbatranirea.

Aplici fondul de ten in felul gresit. Sunt multe greseli legate de fondul de ten care te costa, dar mai ales doua reguli trebuie incalcate: nu folosesti hidratant inainte de aplicare, nu astepti sa fie absorbit de piele inainte de a aplica fond de ten.  Aplica un hidratant si lasa-l sa intre in ten inainte de a aplica baza machiajului.

Lasă un răspuns