Ceaiul de ghimbir, lămâie și miere împotriva răcelii și gripei

Categories Dieta & FitnessPosted on

Ceaiul de ghimbir, lamaie si miere este o bautura revitalizanta adesea folosita pentru a ajuta la ameliorarea Hot ginger teasimptomelor raceala si gripa. Toate aceste ingrediente au propriile lor calități medicinale naturale și atunci când acestea sunt combinate, acestea creează un ceai calmant si relaxant, care poate usura simptomele și stimularea sistemului imunitar. Ghimbir, lamaie si miere ceai poate oferi alte beneficii de sănătate, de asemenea.

În conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center, câteva studii preliminare sugereaza ca ghimbirul poate ajuta la prevenirea formării cheagurilor de sânge și reduce colesterolul. Acest lucru poate ajuta la lupta impotriva bolilor de inima, in care vasele de sange devin înfundate și poate duce la accident vascular cerebral sau atac de cord. Cu toate acestea, mai multe studii sunt necesare pentru a confirma dacă ghimbirul este eficient pentru bolile de inima sau nu.

Greața se referă la senzația de a avea un impuls de vomă, în timp ce vărsăturile referă la scuipa conținutului stomacului. Ele nu sunt boli, ci mai degrabă simptomele unor stări diferite. Ghimbirul poate ajuta la prevenirea sau tratarea greței și vărsăturilor de chimioterapie cancer, sarcina și răul de mișcare, notează UMMC. De asemenea, este utilizat pentru a reduce durerea asociata cu osteoartrita si de a atenua un stomac deranjat.

Mierea prezintă vindecarea pielii și proprietăți antiseptice. Agenții antimicrobieni găsiti în miere ajuta la prevenirea infectiilor prin eliminarea bacteriilor  în jurul rănilor. Mai multe tipuri de bacterii care nu pot trăi în miere astfel rănile se vindeca, umflarea se calmeaza si tesutul poate creste la loc. Datorită capacității sale de a atrage apa, mierea ajuta la hidratarea pielii uscate.Aceasta poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerii arsurilor solare și de a accelera procesul de vindecare.

Lasă un răspuns