Cea mai rezistenta manichiura dureaza 14 zile cu lacul de unghii Shellac

Categories Frumusete & ModaPosted on

Cea mai rezistenta manichiura dureaza 14 zile cu lacul de unghii Shellac


Nu de putine ori s-a intamplat sa ne dorim sa avem o manichiura impecabila care sa dureze mai mult de 3 zile fara a se curata pe margine. Acest lucru e posibil acum, cu ajutorul noului set de manichiura CND Shellac. Unghiile vor fi impecabile si stralucitoare ca in prima zi, timp de 14 zile, fara a se curata pe margine, oricate activitati am avea. Singura diferenta, dupa cele 14 zile, va fi, cu siguranta, lungimea unghiilor. Pe parcursul acestor zile unghiile cresc, iar oja se va indeparta de baza unghiilor, adica de cuticule. Acest lac de unghii se usuca imediat ce este aplicat si nu vom fi nevoite sa retusam manichiura imediat ce ajungem la serviciu sau dupa 2-3 zile de la aplicare.

Sezonul acesta manichiura luminoasa, dar viu colorata sau de un bej neutru este in trend. Setul de manichiura Shellac contine doisprezece dintre cele mai folosite culori pentru unghii si, spre sfarsitul anului, vor aparea inca doisprezece nuante.

Manichiura Shellac este foarte luminoasa si rezistenta, datorita modului de aplicare. Mai intai se aplica un strat de baza, apoi doua straturi de culoare si, la final, un strat protector, care da luciu si luminozitate. Dupa fiecare strat aplicat se tine mana respectiva sub o lampa speciala cu ultra-violete, in timp ce celeilalte maini i se poate aplica, strat cu strat, lacul Shellac. Dupa ce manichiurista a terminat colorarea unghiilor tale si ai stat timpul necesar cu mainile sub lampa, poti face orice doresti cu mainile: poti cauta cheile in geanta, poti spala vase cu diversi detergenti sau poti incerca sa zgarii un perete de caramida, manichiura ta va fi minunata si stralucitoare.

Chiar daca incerci sa o stergi cu acetona obisnuita, aceasta oja nu se va curata, pentru ca este diferita. Stergerea acestei manichiuri se face intr-un mod la fel de inovator ca si aplicarea. Invelirea degetelor, timp de 10 minute, in servetele speciale, care contin solutie de curatare CND, va indeparta lacul de unghii Shellac, fara a ataca pielea sau a afecta unghiile. Nu trebuie sa frecam unghiile cu buretei de bumbac si nici sa suportam mirosul intepator de acetona, ci ne putem relaxa vorbind la telefon sau rasfoind o revista timp de 10 minute, cat actioneaza solutia de stergere.

Lacul de unghii Shellac este hipoalergenic si lipsit de cele trei chimicale controversate: formaldehida, toluen si dibutil ftalat (DBP), ceea ce ofera siguranta oricarei personae care il aplica.

Pentru moment, acest lac de unghii se gaseste decat in Statele Unite ale Americii, Canada si Puerto Rico, dar poate, curand va fi distribuit si in Romania.

Lasă un răspuns