Kelly Preston, sotia lui John Travolta, este insarcinata

Categories MondenPosted on

Kelly Preston, sotia lui John Travolta, este insarcinata


John Travolta s-a nascut in 1954 si este unul dintre cei mai apreciati actori americani. S-a facut remarcat in filmele Saturday Night Fever, Grease si Pulp Fiction. A mai jucat in numeroase filme, precum: Urban Cowboy, Perfect, Look Who’s Talking, Eyes Of An Angel, The Experts, Primary Colors, Swordfish, Lonely Hearts, Hairspray, Old Dogs, From Paris With Love.

De-a lungul timpului, Travolta a dovedit ca este si un bun narator, dansator si cantaret. Cel mai recent a cantat in duet cu Miley Cyrus “I Thought I Lost You”, in 2008.

Kelly Preston s-a nascut in 1962 si este tot actrita americana. Printre filmele in care a aparut sunt: Secret Admirer, Twins, The Experts, Only You, Addicted To Love, Nothing To Lose, Sky High, What A Girl Wants, Old Dogs. Cel mai nou film in care va putea fi vazuta este The Last Song (2010), film regizat de Julie Anne Robinson si unde apare alaturi de Miley Cyrus, Liam Hemsworth si Greg Kinnear.

Relatia cuplului John Travolta – Kelly Preston a fost oficiata in 1991, cand s-au casatorit. Cei doi au avut un fiu Jett nascut in 1992, dar care a decedat anul trecut si mai au o fiica, pe nume Ella Blue, nascuta in 2000.

John Travolta si sotia sa, Kelly Preston, au anuntat zilele trecute ca asteapta un copil. Anuntul surpriza a fost facut pe website-urile lor oficiale, www.travolta.com si www.kellypreston.com, spunand ca este imposibil sa tina un secret, in special unul minunat ca acesta. Ei si-au dorit sa fie primii care spun aceasta minunata veste tuturor. Kelly este insarcinata in luna a treia. Fetita cuplului, Ella, asteapta cu nerabdare noul membru al familiei.

Lasă un răspuns