Bucuria unei fete care se masturbeaza si de a incearca asta impreuna cu partenerul ei

Categories Sex & RelatiiPosted on

O fata care se masturbeaza este considerata cumva un fel de rau augur! Cum poate un act personal si individual, cum ar fi masturbarea, sa fie un etalon pentru a-si judeca personalitatea? Nu este absolut nici-o rusine ca o fata sa se masturbeze atata timp cat stie ce face si este fericita sa-si faca placerea. Si, de fapt, o poate incerca si impreuna cu sotul sau partenerul ei.

Masturbarea sau masturbarea impreuna in cuplu, este ceva despre care nu se vorbeste prea mult in general. Cu toate acestea, stim cu totii ce facem sub cearsafurile noastre si in spatele draperiilor inchise. O fata care se masturbeaza nu este chiar atat de diferita.

O fata care se masturbeaza? Intr-adevar?

Emma Watson a vorbit deschis despre un site si a proclamat ca este abonata acolo. Am citit mai multe sondaje despre masturbarea feminina si exista suficiente dovezi care sa indice ca o fata care se masturbeaza nu mai este un subiect secret.

Sa fim progresisti, intr-adevar este secolul XXI. Tokyo are un bar de masturbare feminina si recent in Germania, studentii au organizat un atelier de masturbare cu locuri limitate.

Mai aproape de casa, in filmul Veere di Wedding , scena masturbarii m-a nedumerit cel mai mult. Sotul unuia dintre personajele principale o descopera folosind un vibrator si asta devine un motiv pentru furia lui si separarea lor. Cum ar putea ceva ca o fata care se masturbeaza sa-l faca pe sotul ei sa se gandeasca la divort?

Acesta a fost un subiect tabu de mult timp, dar astazi placerea de sine este prescrisa de stiinta si medicina ca fiind benefica pentru sanatate.

Filmele de la Hollywood au descris masturbarea ca una dintre numeroasele rutine de dimineata ale protagonistului. Potrivit studiilor, pentru femei, fie ca au facut sex frecvent sau nu, sansele de masturbare erau similare si aceasta a jucat un rol complementar sexului.

Nu puteam sa inteleg de ce sotului ei i-ar parea jignitor, mai ales ca iubitul meu m-a introdus in masturbare in primul rand. Praveen, iubitul meu de la facultate, chiar nu credea in preludiu. In primele intalniri, mi-a simtit unda verde cand merg la urmatoarea baza si mi-a facut cunostinta cu placerea mea.

Nu eram cu adevarat virgina in ceea ce priveste masturbarea. Stiam ca atunci cand m-am intins pe burta, am dat presiunea potrivita dedesubt si imi strangeam coapsele in ritm, puteam experimenta o senzatie placuta.

Marginile mesei si capete de dus au fost urmatoarele cele mai bune lucruri in acest scop. Exista multe articole de uz casnic pentru masturbare care sunt aparent nevinovate, dar care va pot innebuni lumea. Miscarea autobuzelor a fost distrugerea mea, pentru ca nu aveam cum sa satisfac dorinta intr-un loc public.

Asa ca, cand colegul meu de camera, Poonam, mi-a spus in mod explicit sa incerc sa-mi folosesc degetele pentru a ma stimula si a obtine un orgasm decent, am fost tentat sa incerc. Nu trebuia sa ma deranjez, pentru ca Praveen mi-a aratat cum sa o fac in urmatoarele zile.

Da, pana acum a fost placerea mea vinovata, ceva ce nu as impartasi niciodata prietenilor sau verilor mei; pana cand iubitul meu a participat la activitate cu mine si a facut-o un secret intre noi. Masturbarea impreuna este ceva la care eram foarte nou.

Am crezut ca acesta este un act pur sexual, pana cand intr-o zi, fiindca ma simteam extrem de stresata si nelinistita in privinta examenelor mele, am decis sa incerc sa-mi fac placere.

A fost intuitiv, pe care mi-l amintesc viu, nu ceva ce planuisem sa fac, si era ca si cum degetele mele si-au gasit drumul spre picioarele mele si am simtit ca tensiunea se scurge incet, dar sigur. In mod tentativ, mi-am folosit degetele pentru a simti interiorul si iata-l. Sentimentul familiar de fericit.

Mi-a luat ceva timp si inca cateva sedinte pentru a fi adaptat perfect la corpul meu; cu toate acestea, am reusit sa-mi ofer un orgasm uluitor in acea data si de fiecare data, cu exceptia cazului in care am fost intrerupt grosolan, desigur. Ei bine, am adormit la scurt timp dupa, pentru ca m-a relaxat enorm. Dupa aceea, am stiut mai bine cand Praveen mi-a facut acelasi lucru.

Este la fel de relaxant ca si citirea unei carti

Aparent, curlingul degetelor de la picioare atinge punctul culminant fizic si emotional epuizeaza corpul si se experimenteaza acelasi efect soporific si relaxant pe care il da citirea unei carti in pat. Cea mai buna parte a orgasmurilor autoinduse este ca a mentinut sucul sa curga chiar si atunci cand eram intre iubiti.

Si, din fericire, tuturor le-a placut sa ma satisfaca si a implicat mai mult decat sex penetrativ. Masturbarea este cea mai sigura forma de sex si nu exista absolut niciun pericol de sarcina nedorita. Mai mult, orgasmele multiple nu sunt neobisnuite in timpul masturbarii.

Sanjay, cel de-al doilea iubit, mi-a tratat sesiunile de masturbare ca pe un spectacol. S-a minunat de numarul de orgasme pe care le puteam obtine intr-o zi si nu a omis niciodata sa-mi spuna ca sunt cel mai bun din afacere cand m-a comparat cu prietenele lui din trecut. Era in ton cu corpul meu si putea simti cand eram pe cale sa ajung la orgasm.

Presupun ca eram cel mai apropiat de el, pentru ca nu m-a cenzurat niciodata pentru asta. Am facut-o in masina lui in timp ce conducea pe autostrada, am facut-o in timp ce rasfoiam in cabina privata a unui Internet cafe care umple cererile de angajare si am facut-o pe scaunul meu de birou, cand m-am simtit plin de nervozitate intr-o noapte cand stateam. impreuna codand un program.

Nu ai nevoie de un barbat, desi...

Masturbarea echilibreaza nivelurile de oxitocina, cortizol si estrogen. Astazi, am 50 de ani, sunt singura si sunt in forma in ceea ce priveste sanatatea sexuala. Sunt sigur ca nu am nevoie sa am un barbat care sa-mi faca placere. Da, sa ma masturb impreuna este ceva ce prefer, dar sunt fericit sa o fac si singura.

Sexul nu este motivul pentru care am un partener; cu toate acestea, sunt de acord ca masturbarea este ca o petrecere a unuia. Uneori ma face sa ma simt ingrozitor de singura si mi-as dori sa am sprijinul fizic si emotional potrivit cand ajung la punctul culminant. Cu toate acestea, masturbarea este ca o intoarcere acasa in corpul meu si mantra mea preferata de relaxare.

Intrebari frecvente

1. Este ceva in neregula cu o fata care se masturbeaza?

Absolut nu! Femeile se masturbeaza tot timpul. Este o eliberare buna pentru ei din punct de vedere al sanatatii si, de asemenea, ii poate ajuta sa reduca nivelul de stres.

2. Cum sa ajungi la orgasm dupa masturbare?

Poate dura de cateva ori pentru a intelege ce functioneaza pentru tine. Puteti face cateva cercetari sau puteti citi despre asta aici. Trebuie doar sa-ti intelegi corpul inainte de a-ti da un orgasm.

3. O fata care se masturbeaza – care este mitul vs fapt?

Mitul este ca femeile nu se masturbeaza si este un act cel mai rusinos al femeilor. De fapt, masturbarea este buna pentru femei, deoarece placerea de sine le ajuta sa se relaxeze si sa fie fericite. De asemenea, nu au nevoie de un partener pentru a-i satisface.