Cele 5 beneficii de a fi intr-o relatie condusa de femei

Categories Sex & RelatiiPosted on

Pentru multi barbati, este dificil sa-si lase ego-ul deoparte si sa lase femeile sa preia conducerea. In aproape toate situatiile, multe femei isi lasa barbatii sa preia conducerea si mai degraba sa fie supuse.

Dar, ce se intampla daca trebuie sa-ti lasi ego-ul deoparte? Ce se intampla daca ajungi sa fii intr-o relatie condusa de femei in care femeia preia conducerea si nu-si lasa barbatul sa ia decizii pentru ea? Sunt chiar posibile astfel de relatii si care sunt beneficiile lor?

In ciuda faptului ca majoritatea tarilor au fost si sunt conduse de barbati, femeile au avut grija sa isi marcheze locul in istorie – din cele mai vechi timpuri cu Cleopatra si Elisabeta I, pana la Angela Merkel si Kamala Harris de astazi.

Ei nu doar isi conduceau familiile si aveau grija de copiii lor, ci trebuiau sa conduca si natiuni intregi. Deci, asta ridica intrebarea: de ce nu ar trebui sa transferam acest tip de putere intr-o relatie romantica si sa incercam sa fim intr-o relatie condusa de femei?

Ce este exact o relatie condusa de femei si cum difera de una obisnuita?

Ei bine, pentru inceput, acest tip de relatie include o femeie dominanta – cineva care ia majoritatea deciziilor singura. Daca un barbat isi pune increderea in ea, atunci s-ar putea afla intr-o relatie de dragoste in care nu va trebui sa experimenteze povara de a fi responsabil pentru nimic.

Si chiar daca multi barbati nu sunt suficient de curajosi (si sunt lasi, sa spun adevarul), exista barbati care se simt destul de confortabil sa fie supusi.

De asemenea, nu exista argumente pentru putere intr-o relatie condusa de femei. Nu exista lupte despre cine are puterea. Si nu exista incercari de a demonstra ca o persoana este mai importanta decat cealalta. In timp ce intr-o relatie „obisnuita” sau traditionala, cuplurile se cearta tot timpul despre cine ar trebui sa-si asume responsabilitatea si isi impart rolurile in functie de sex.

Care sunt beneficiile unei relatii conduse de femei?

1. Ea stie totul despre orice

Poate ai auzit-o pe undeva, dar unii oameni sustin ca femeile au acest al saselea simt. Ca stiu cand ceva nu este in regula.

Asta ii ajuta sa fie pe deplin constienti de tot. Si asta include sa stii ce se intampla in capul unui barbat si, de asemenea, fiecare parte a casei.

Cand o femeie este la conducere, atunci poti fi sigur ca va face tot ce-i sta in putere pentru a mentine totul laolalta si pe toti multumiti, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa se angajeze in ore intregi de vorbit si de rationament.

In cele din urma, ea va afla de ce s-a intamplat ceva si nu se va opri la nimic pana cand problema nu va fi rezolvata. Asa functioneaza creierul unei femei.

2. Este excelenta la multitasking

Nu exista nicio indoiala ca o femeie se poate ocupa de mai multe lucruri deodata, fara a pierde controlul in niciun moment.

In timp ce unele femei au propriile lor companii si angajati, altele conduc natiuni intregi, dar toate au un lucru in comun - sunt excelente la multitasking.

Ei pot face fata problemelor care privesc o intreaga natiune, asigurandu-se, in acelasi timp, ca copiii lor sunt hraniti si fericiti.

Dar cand vine vorba de barbati, ei nu sunt la fel de buni la jonglarea cu mai multe sarcini si se pot descurca doar cu un singur lucru la un moment dat.

De aceea este mai usor sa dai puterea unei femei pentru ca, sa recunoastem, ea o poseda deja. Doar ca se simte minunat cand un barbat recunoaste asta.

3. Nu stii niciodata la ce se gandeste ea

Cand elimini presupunerile din ecuatie, totul este mai simplu. Lucrurile merg eficient si fara probleme si nu trebuie sa va faceti griji daca ceva va merge prost.

Cuplurile care se afla intr-o relatie condusa de femei vor vorbi in general mai rapid si mai sincer despre orice problema pe care le au decat cei care practica una traditionala.

Relatiile conduse de femei sunt mai deschise si mai directe, deoarece niciuna dintre parti nu trebuie sa ghiceasca nimic.

Acest lucru se intampla deoarece femeile sunt constiente de importanta comunicarii pentru o relatie sanatoasa. Ei stiu ca trebuie sa vorbiti unul cu celalalt daca doriti sa aveti o uniune fericita si de succes.

4. Presiunea este oprita

Cand femeile au puterea in relatii, exista mult mai putina presiune asupra barbatului pentru a-si pastra partenerul fericit.

Motivul pentru aceasta este ca femeile sunt grozave in a gestiona mai multe lucruri deodata, astfel incat sa le permita sa fie la conducere nu poate decat sa beneficieze relatia ta, in sensul ca va prospera si va functiona mai bine.

Crede-ma, femeile nu vor ezita sa ceara ajutorul unui barbat atunci cand are nevoie de el. Daca o femeie are nevoie de barbatul ei sa o imbratiseze si sa o stranga strans, atunci nu ii va fi rusine sa iti ceara acest lucru.

Stie deja ca o respecti pentru cine este si ca nu o vezi ca pe un obiect. Este increzatoare ca o vei primi in spate atunci cand are cea mai mare nevoie de tine.

5. Exista egalitate in relatie

Se pot spune multe despre egalitatea intr-o relatie traditionala. In zilele noastre, este inca ceva pentru care multe femei lupta – din pacate, vedem ade0sea femeile folosite si luate de la sine inteles.

Dar intr-o relatie condusa de femei, un barbat nu detine toata puterea si cu siguranta nu isi controleaza femeia in niciun fel. Si asta e adevarat chiar daca el castiga mai multi bani decat ea.

In acest tip de relatie, ambii parteneri sunt egali si impartasesc aceeasi cantitate de responsabilitati. Acesta este ceva la care aproape orice femeie viseaza si isi doreste sa aiba in viata ei.

Distributia puterii este echilibrata si bine distribuita. Ambii parteneri se pot bucura si pot profita intr-o relatie ca aceasta, deoarece totul este mai usor atunci cand doi oameni se lupta pentru o relatie si nu se simte ca o strada cu sens unic.

Atata timp cat ea nu profita de puterea ei, a da unei femei fraiele in anumite aspecte ale relatiei poate si va aduce lucruri bune. Totul depinde daca barbatul este gata sa-si lase egoul deoparte.