Afrodisiace pentru sex pasional

Categories Sex & RelatiiPosted on

Afrodisiace pentru sex pasional


Cuvantul “afrodisiac” este cunoscut de cel putin 5 milenii. Acesta deriva de la numele zeitei grecesti Afrodita, zeita ce simbolizeaza frumusetea si iubirea.

Afrodisiacele vin in ajutorul atat al barbatilor, cat si al femeilor stimulandu-le pofta si dorinta sexuala. Cei ce cauta implinirea sexuala prin atingerea unor orgasme puternice trebuie sa stie ca exista doar unele produse alimentare cu puteri afrodisiace, dar care nu trebuie folosite in exces. Afrodisiacele va pot infrumuseta viata in dormitor, mentinand scanteia in relatia de cuplu, scapandu-va de inhibitii sau de monotonie.

Iata cateva dintre alimentele care iti confera tonusul necesar pentru sex pasional:

Ciocolata si cafeaua consumandu-le organismul nostru va secreta hormonii placerii. Aceste doua alimente contin substante excitante. Nu trebuie sa le consumam in exces.

Vinul – induce o stare de euforie, care ne ajuta sa scapam de inhibitii.Nu trebuie consumat in exces, deoarece duce la diminuarea apetitulii sexual, chiar si la anularea lui.

Telina – nu este cel mai sexy aliment, dar contine hormonal care da omului un miros placut si le innebuneste pe femei.

Mirodeniile – odata consumate, duc la o stare de bine si cresc usor temperatura corpului, astfel incat te dezbraci mai repede. Scortisoara si cuisoarele sunt mirodenii afrodiziace a caror putere de sporire a apetitului sexual este testata deja.

Ardeiul iute – creaza senzatii de umed si rece, ajuta circulatia sanguine si stimuleaza terminatiile nervoase. Este un afrodisiac foarte puternic.

Ghimbirul – are proprietati vaso-dilatatoare si de aceea este recomandat barbatilor. Folosit in exces, duce la  crampe stomacale dureroase si, inevitabil, la ratarea momentului erotic. Se mai numeste si viagra orientala.

Sucul de rodie – este senzual si delicious, are efecte excitante, este bogat in antioxidanti si elibereaza radicalii liberi, ceea ce ajuta la rezolvarea disfunctiilor erectile.

Ginsengul si fructele de mare – oligo-elementele continute de acestea sunt exceptionale si de aceea sunt recomandate pentru sporirea tonusului general.

Trufele si vanilia – mirosul joaca un rol important in stimularea sexuala, el trezind si celelalte simturi. Trufa este o specie de ciuperci care cresc de obicei in padure, sub pamant, si sunt depistate cu ajutorul unor caini special dresati ca sa le descopere. Aceasta are un parfum de mosc foarte masculine. Vanilia degaja un parfum fierbinte, care incita la mangaieri pasionale.

Pentru a mari efectul afrodisiac al acestor alimente trebuie sa te mentii intr-o stare de sanatate buna sis a te feresti de fumat si alcool.

Lasă un răspuns