6 sfaturi pentru a te simți energizat dimineața

Categories Dieta & FitnessPosted on

sfaturi dimineata

Daca nu esti unul din acei oameni care au o abilitate naturală de a sări din pat energizați, trezitul poate fi cea mai grea parte a dimineții. Pentru a vă ajuta să profitați la maximum de zilele de vară, am compilat o listă de sfaturi pentru a începe fiecare zi cu ochi strălucitori și plini de energie.

1. Întinde-te
Întinderi ca la yoga sau pur și simplu răsuciri, ajută organismul să se reenergize ușor. Aceste mișcări concentrează, de asemenea, și mintea, îndepărtând opalescența care însoțește uneori trezitul precoce.

2. Exerciții
Odată ce ați reușit să vă treziți, executarea câtorva exerciții care fac sângele să curgă prin vene, este o modalitate foarte bună de a începe ziua . Orice, de la abdomene la o scurtă plimbare pe o bicicletă, și sărituri , de asemenea. Doar asigurați-vă că înainte de a începe exercițiile , faceți o mică încălzire.

3. Ceașcă de cafea
Da, cofeina poate ajuta să începi ziua energizat, dar nu exagera( mai mult de doua cești ). Rămâi la o ceașcă și nivelul de energie va fi mai stabil .

4. Rehidratarea
Atunci când dormi, corpul tâu foloseste ( și , prin urmare, își pierde ) magazinele sale de apă. Rehidratarea cu câteva pahare de apă rece revigorează nu numai corpul , ajută la stimularea sistemului nervos și tractulul digestiv.

5. Fă un duș răcoritor
Un duș răcoritor este modul ideal de a începe ziua, de a îmbunătați sistemul nervos și corpul, și ajuta să te simți revigorat .

6. Mănâncă un mic dejun sănătos
După o noapte de post, corpul tău are nevoie de energie pentru a se pune în mișcare. Ia un mic dejun sănătos în fiecare dimineață ( chiar dacă e doar o bucată de fruct cu iaurt sau pâine prăjită și unt de arahide ), și te vei simți mult mai bine.

Lasă un răspuns