5 trucuri simple pentru a pierde în greutate într-o săptămână

Categories Dieta & FitnessPosted on

5 trucuri simple pentru a pierde în greutate într-o săptămână

În timp ce pierderea în greutate este un proces care necesită o cantitate semnificativă de timp , este posibil să se piardă în greutate într-o săptămână fără a apela la diete drastice. Totul se reduce la numărul modalităților de a pierde în greutate : arde mai multe calorii decât consumi.

Luați în considerare acest lucru : dacă ardeți mai multe calorii decât mâncați în fiecare zi a săptămânii ar trebui să fiți în măsură să pierdeți aproximativ 1-2 kilograme.

Nu beți calorii

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a pierde în greutate rapid , eliminarea sau cel puțin limitarea caloriilor lichide este o necesitate. Beți apă , ceai verde neindulcit sau băuturi fără alcool. Nu numai ca veți evita un număr semnificativ de calorii , veți elimina , de asemenea, sodiul, care înseamnă că veți reuși , de asemenea, să arătați mai puțin pufos.

Fără carbohidrați simpli, fără adaos de zahăr

Cel mai simplu mod de a limita sever carbohidrații din dietă este să stai departe de produsele din cereale albe și produse zaharoase.Paste , orez alb , pâine albă nu ar trebui să fie găsite în meniul săptămânal, dacă doriți să pierdeți în greutate repede. Înlocuiți acestea și alte carbohidrați simpli cu glucide complexe bogate în fibre , cum ar fi linte , năut și alimente bogate în proteine​​.

Antrenați-vă zi cu zi

20 minute de exerciții sunt o idee bună , deoarece acestea contribuie la creșterea metabolismului și ard o cantitate semnificativă de calorii într- un interval de timp relativ scurt .

Automatizarea unor mese

Aceasta este o modalitate bună de a pierde în greutate rapid pentru diferite motive . În primul rând , se face de rutină săptămânală ușoară. În al doilea rând , ea face mult mai puțin tentant faptul de a apuca o opțiune nesănătoasă când simțiți senzația de foame . În al treilea rând , aceasta va ajuta să economisiți timp prin eliminarea nehotărârii.

Somn suficient

Există o serie de corelații interesante între somn și creșterea în greutate. Mai multe studii au arătat ca privarea de somn ( mai puțin de 6.5 ore pe noapte ) poate modifica nivelurile de leptină și ghrelin, hormoni de creștere a poftei de mâncare. Cu toate acestea, dormitul mai puțin de 8,5 ore pe noapte a fost , de asemenea, corelat cu un nivel mai ridicat de grăsime din organism.

Lasă un răspuns