Vestimentatie pentru petreceri – Galina Panzaru

Categories Frumusete & ModaPosted on

Vestimentatie pentru petreceri – Galina Panzaru


De mai mult de zece ani, designerul de origine rusa, Galina Panzaru, face afaceri cu succes in Romania. Ea detine in Bucuresti un salon de infrumusetare si o casa de moda de lux, sub numele de Escalade.

De-a lungul timpului ea a realizat diverse colectii interesante, multe dintre ele fiind inspirate de materialele traditionale rusesti. Vestimentatia propusa de Galina este plina de culoare, veselie, tinerete si flori, special create pentru femeia moderna. Colectiile ei cupind rochii feminine, romantice si vaporoase. Ea creaza pentru femeile puternice, care vor sa fie feminine si rafinate. Creatoarea “imbraca” multe vedete din Romania.

De curand, Galina Panzaru a lansat o colectie noua pentru petreceri de club. Asa cum ne-a obisnuit, ea s-a inspirat din moda ruseasca, folosind contrastele puternice, matasurile si voalurile. In colectia “Scurt si Vaporos” suntem sfatuite sa optam pentru rochii scurte si comode, care sa ne ofere libertatea de miscare pentru atunci cand dansam la petrecerile din cluburi. Galina s-a gandit si la femeile plinute, de aceea a propus rochii vaporoase, dar frumoase.

Mai jos sunt prezentate cateva din propunerile Galinei, pentru ca tu sa atragi priviri admirative si sa te distrezi in voie.

Rochie scurta din mătase – pentru tinerele suple

Rochie cu talie joasă – poate fi îmbrăcată cu succes de tinerele plinuţe

Rochie de voal şi cu centură – pentru o seară de dans

Rochie din mătase cu animal print – în topul preferinţelor designerilor

Rochie cu mâneci uşor bufante şi aplicaţii – ideală pentru orice gen de petrecere


Lasă un răspuns