Tu știi ce ton al pielii ai? Iată cum poți determina ce culoare de piele ai!

Categories Frumusete & ModaPosted on

ton piele

Pielea noastră este cel mai mare organ al nostru, și ea vine în mai multe culori diferite . Aceste culori diferite , menționate ca tonuri de piele , sunt determinate de stratul nostru exterior de un pigment numit melanina . Persoanele cu pielea închisă la culoare au mai multa melanină decat persoanele cu pielea deschisă.

Să determini tonul pielii este important. Nu numai ca veți fi capabilă de a vă proteja mai bine de razele nocive ale soarelui și de a primi un tratament mai precis pentru anumite boli de piele, dar veți avea, de asemenea, posibilitatea de potrivi hainele și culoarea părului pentru a se potrivi mai bine cu tonul pielii tale. Nu e dificil de determinat!

Ei bine , cum să spuneți dacă aveți un ton al pielii cald sau rece ? Trucul cel mai recomandat este de a pune o bijuterie de aur sau material pe piele, și apoi una de argint și vedeți care arată cel mai bine. În cazul în care aurul aplatizează tonul pielii, atunci probabil că aveți un ton cald , iar dacă argintul aplatizează tonul pielii , probabil că aveti un ton al pielii rece.

De asemenea , puteți verifica venele : dacă sunt albastre , atunci aveți un ton de piele rece . În cazul în care acestea sunt verzui, atunci aveți un ton cald de piele .

Pielea caldă tinde să aibă o nuanță de aur sau de caisă . Persoanele cu acest ton de piele tind să aibă părul cu indicii de portocaliu , galben , roșu sau auriu . Culoarea ochilor tinde să fie galben-portocaliu , maro închis , căprui sau verzi .

Tonurile reci sunt cele mai comune tonuri, și cel mai ușor de îmbrăcat . Pielea rece tonifiată are o nuanță rozalie. Părul tonurilor reci „conțin adesea albastru , albastru – violet, argintiu , cenușiu, și nuanțe de cenușă . Culoarea ochilor tinde să fie de albastru deschis, gri – verde, verde , albastru , turcoaz, gri – albastru , negru sau maro rece .

Există mai multe scări din lumea științifică la care ne putem referi , cum ar fi scara scalek Fitzpatric Fitzpatrick. Această scală pune toate tonurile de piele în 6 mari categorii , variind de la pal la închis. Numărul unu este foarte deschisă, în timp ce numărul șase este cel mai întunecat.

Lasă un răspuns