Foloseste aceste trucuri pentru a-ti machia nasul dupa forma sa

Categories Frumusete & ModaPosted on

 Nu toate nasurile au aceeasi forma si de asta trebuie sa se tina cont la aplicarea machiajului, pentru ca trebuie facut intr-un mod anume, deoarece fiecare nas trebuie machiat dupa forma sa. 

 Un machiaj al nasului dupa forma ne va face sa sporim punctele forte si sa ascundem ceea ce ne place mai putin.

Cautam mereu trucuri de machiaj pentru a ne spori punctele forte, dar desi exista multe care sunt generice si functioneaza pentru noi toti, altele trebuie sa fie mai specifice. Mai exact, vorbim despre machiajul nasului . De aceea umbrirea, conturarea sau aplicarea de iluminator pe partile laterale ale podului nasului si pe varf, desi este un truc bun pentru a rafina si a da ceva volum capatului nasului, nu functioneaza cu toate.

Si este ca fiecare nas este o lume, exista nasuri de toate tipurile, adica de forme . In acest sens, trebuie sa machiezi nasul asa cum este, in functie de faptul ca este mai subtire, mai lat, alungit, scurt, mare sau mic. Tinand cont de forma si marimea nasului, putem pune in valoare ceea ce ne place la el si ascundem ceea ce consideram a fi punctele lui slabe. Putem chiar sa-l obtinem asa cum ne dorim.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa stii exact cum sa folosesti pudra bronzanta, iluminatorul si corectorul si dupa trucul care ti se potriveste cel mai bine pentru a obtine cea mai buna versiune a nasului tau.

Cum sa te machiezi pentru a ascunde un nas mic?

Cand facem un nas mic , vom cauta in mod normal sa castige putin volum si chiar sa il subtiem, astfel incat sa para mai lung. Pentru a face acest lucru, vedeta machiajului va fi iluminatorul . Se adauga volum aplicand un machiaj putin mai usor de-a lungul intregului nas si finisand la varf cu un iluminator pentru a da lumina si astfel sa para mai lung . De asemenea, il poti face sa arate mai lung prin rafinarea nasului cu pudra bronzanta pe partile laterale ale septului nazal , desi daca nasul tau este subtire si mic, aplica trucul cum sa machiezi un nas subtire.

Cum sa te machiezi pentru a ascunde un nas mare?

Nasul mare este de obicei cel pe care incerci sa-l ascunzi pentru ca arata prea mult si face ca alte trasaturi sa treaca neobservate. Pentru a o reduce, cel putin vizual, joaca-te cu pudra bronzanta sau un corector putin mai inchis. Acest lucru va crea umbre care ofera contraste care vor reduce dimensiunile nasului. Acopera zona dintre sprancene si intregul spate al nasului, de la varf, adica de la inaltimea ochilor, pana la aripile nasului. Apoi, cu un iluminator, vopseste varful intr-un mod rotunjit, amestecandu-se si cu aripioarele. Contrar a ceea ce pare, acel amestec de tonuri va scadea volumul.

Cum sa te machiezi pentru a ascunde un nas subtire?

Daca nasul este prea fin sau subtire , din nou tonurile deschise vor fi aliati. Acestea dau mereu volum. Aplicati-l pe exteriorul nasului , adica asa cum s-a aplicat pudra bronzanta sau corectorul mai inchis in cazul unui nas mare. Aceste tonuri vor face ca sprancenele sa para mai separate si nasul va capata si volum lateral.

Cum sa te machiezi pentru a ascundeun nas lung?

Cand se alcatuieste nasul lung , ceea ce se incearca este sa nu fie atat de ascutit si, de asemenea, sa-i reduca dimensiunea. Dar, de asemenea, ceea ce se intampla cu aceste nasuri este ca au nevoie de volum pe lateral si, in cele din urma, de grosime . Pentru a realiza acest lucru, machiati nasul intr-un mod normal, adica ca o parte in plus a fetei, cu aceeasi baza de machiaj. Apoi, se traseaza o linie cu o baza mai deschisa sau corectorul pe care l-am folosit pentru cearcanele de pe fiecare parte a nasului , acesta va da volum dar fara a scadea stilizarea. Pentru a ne asigura ca nu trecem prea mult, aplicam un corector inchis la culoare sau o pudra bronzanta pe varful nasului.

Cum sa te machiezi pentru a ascunde un nas larg?

Cand alcatuim un nas larg, deseori vrem sa-l facem sa para mai subtire, mai ales daca apare pe fete mici si subtiri. Daca nasul tau este foarte larg si vrei sa-l ascunzi, ce trebuie sa faci este sa remarci partile laterale ale nasului cu pudra bronzanta, un corector mai inchis sau o baza de machiaj mai inchisa pe partile laterale ale nasului de la nasterea sprancenelor. pana la varf. Apoi, aplica o baza mai deschisa intre sprancene pana la varful nasului, creand un contrast de lumina si umbra. In plus, nu puteti contura buza si nici nu puteti folosi tonuri nude pentru a diminua partea inferioara a nasului.

Cum sa te machiezi pentru a ascunde un nas curbat?

Cu nasul acvilin ne referim la acele nasuri lungi si oarecum pronuntate curbate in jos. In acest caz, vom folosi o nuanta mai inchisa de fond de ten, corector sau pudra bronzanta si o vom aplica pe varful nasului si pe puntea septului , care este locul in care nasul se curbeaza si se ridica, devenind acvilin. Acest lucru va reduce vizual dimensiunea nasului si, de asemenea, va inmuia curbura acestuia.