Sandalele cu cel mai inalt toc din lume create de Mihai Albu au innebunit-o pe Victoria Beckham

Categories MondenPosted on

Sandalele cu cel mai inalt toc din lume create de Mihai Albu au innebunit-o pe Victoria Beckham


Mihai Albu a creat de curand pantofii cu cel mai inalt toc din lume, fapt pentru care a stabilit un nou record mondial, intrand in World Records Academy, organizatie internationala care certifica recorduri mondiale din S.U.A.

Incaltamintea creata de el are tocurile inalte de 31 centimetri, fiind de aproape doua ori mai inalta decat prototipurile altor creatori de moda internationali. Sandalele sale sunt cunoscute acum ca si “o pereche de zgarie-nori”, iar designerul este numit “arhitectul de pantofi al Romaniei”. O astfel de pereche ajunge la pretul de 1200 de euro si avantajeaza femeile scunde punand mai bine in evidenta talia. In ciuda pretului ridicat, designerul a primit deja cateva zeci de comenzi pentru noua sa creatie.

Creatiile lui Mihai Albu fac parte din colectia “Structuri” si au fost prezentati la Bucharest Fashion Week. Designerul s-a inspirat din operele sculptorului roman Constantin Brancusi si ale arhitectului spaniol Antoni Gaudi. Sandalele sunt realizate din piele frantuzeasca decorata cu bijuterii, pene de pasari si bucati de oglinda.

Printre vedetele internationale carora sandalele lui Albu le-a atras atentia este si Victoria Beckham. Cu totii stim ca ei ii place sa poarte tocuri inalte, se imbraca bine de fiecare data si este considerata un “fashion icon”. Se pare ca Victoria adora aceste sandale excentrice si tocurile lor inalte. Jurnalistii de la Daily Mail ii propun divei din Regatul Unit sa poarte creatiile lui Mihai Albu si sunt de parere ca i se potrivesc foarte bine. Mihai Albu a declarat ca ar fi onorat sa creeze o pereche de pantofi care sa reprezinte personalitatea Victoriei, dar si personalitatea lui, iar vedeta britanica sa fie mandra ca ii poarta.

Chiar daca este greu de pasit cu o astfel de pereche in picioare, Mihai Albu a declarat ca ceea ce a creat el a necesitat un calcul matematic si este doar o iluzie optica, sandalele parand instabile, dar in realitate fiind comode.

Tu ce parere ai despre creatia lui Albu? Ai purta asa ceva?

Lasă un răspuns