O silueta de invidiat cu “Inimă Verde”

Categories Dieta & FitnessPosted on

Pentru că sunt o împătimită a fashionului și imi doresc mereu să arat bine știu ca silueta este esențială pentru un aspect vestimentar cât mai atractiv, dar mai ales pentru starea de spirit și sănătate.

 
De curând, în vizitele mele pe la magazinele cu accesorii vestimentare am întâlnit în drumul meu un magazin naturist care mi-a atras atenția prin imaginea originală, deosebită de celelalte, care la prima vedere nu m-ar fi făcut să mă gândesc la un magazin de tip plafar ci mai degrabă la un magazin cu accesorii pentru îndrăgostiți. De ce spun asta? Pentru că numele lor este “Inimă Verde” având ca siglă o inimă mare care probabil pe mulți dintre voi v-ar duce cu gândul în altă direcție.

oferta-slabit
Pentru că m-a atras incă de la prima impresie am intrat in magazin unde am dat de un consultant naturist care mi-a povestit cu mare grijă si mare răbdare despre promoția afișată pe vitrina acestuia. Profesionalismul, cunoștințele, răbdarea dar mai ales argumentele oferite m-au făcut să încerc să achiziționez pentru o prietenă care este foarte încântată pachetul pentru slăbit pe care aceștia îl au la o ofertă destul de bună raportat la alte produse similare din piață. Mi-au povestit inclusiv istoria brandu-lui sub care activează aceste produse.

 
Un magazin micuț, dar destul de bine aprovizionat cu o gamă de produse de la alimente până la cosmetice naturale si articole terapeutice.

 
Abia aștept însă să vă dau de veste despre rezultatele obținute de mine/prietena mea și vă invit și pe voi să îi cunoașteți. Îi puteti gasi si pe facebook (link catre: https://facebook.com/magazinbioinimaverde).

Lasă un răspuns