Naomi Campbell insarcinata

Categories MondenPosted on

Naomi Campbell insarcinata


Tabloidele rusesti “Life News” si “Russia Today” anunta ca Naomi Campbell este insarcinata. Iubitul ei este miliardarul considerat Donald Trump al Rusiei, Vladislav Doronin.

Cei doi iubiti nedespartiti s-au cunoscut la Festivalul de la Cannes in anul 2008, in timp ce Doronin era inca insurat cu Ekaterina Doronin. A incercat sa divorteze de Ekaterina in 2009, iar in 2010 planuieste sa se casatoreasca cu modelul de culoare, Naomi.

Pentru Naomi va fi primul ei copil, dar pentru Doronin, va fi cel de-al doilea, pentru ca mai are o fata de 12 ani cu Ekaterina.

Desi incearca sa tina secret, in cuplul Naomi Campbell si logodnicul ei, Vladislav Doronin, se fac pregatiri pentru venirea pe lumea a unui nou membru. Se pare ca supermodelul Naomi Campbell este insarcinata in cateva saptamani, iar miliardarul rus este foarte grijuliu cu ea. Cei doi iubiti se pregatesc pentru venirea bebelusului, isi fac planuri asupra clinicii unde va naste Naomi si se feresc de ochii presei.

Starea ei de sanatate este monitorizata de un medic ce o viziteaza acasa, dar, cand sarcina va evolua, vedeta va fi tinuta sub observatia medicilor dintr-o clinica de elita din Rusia, dar si de medici veniti din S.U.A. special pentru ea. Pentru a evita excesul de publicitate, ea va avea un nume fals.

Apropiatii cuplului sustin ca “Vladislav si Naomi au decis ca ea sa nasca intr-o clinica din Moscova, dar cu medici straini”.

Frumoasa Naomi are deja un antrenor personal din S.U.A. care se ocupa ca ea sa faca gimnastica pentru gravide pe toata perioada sarcinii.

In ultima vreme Naomi a aparut doar la evenimente caritabile si a anuntat in mai multe randuri ca paraseste scena, pentru ca isi doreste sa devina mamica.

„Naomi nu a fost demult vazuta la sala de fitness din World Class din Moscova unde mergea cu regularitate pana recent”, a recunoscut, sub rezerva anonimatului, un responsabil din administraţia centrului.

Lasă un răspuns