Motive pentru care barbatii nu te abordeaza

Categories Sex & RelatiiPosted on

Motive pentru care barbatii nu te abordeaza


Daca ti s-a parut ca unii barbati te ocolesc si le este greu sa te abordeze, ai grija sa elimini din motivele pentru care te-ar putea evita. Gandeste-te daca esti deschisa pentru o relatie noua, daca actiunile si atentia ta nu sunt indreptate in alte directii sau daca ochii tai transmit bucurie si energie pozitiva.

Iata cateva dintre motivele pentru care nu esti abordata de barbati:

  • Esti inconjurata tot timpul de multi prieteni – atunci cand esti intr-un grup mare de prieteni, nimeni din afara lui nu va indrazni sa te abordeze. Asadar, din cand in cand, fa plimbari singura, separate de grup.
  • Ai obiceiul sa te imbeti – daca faci parte din fetele carora le place sa consume alcool in cluburi, apoi sa danseze pe mese, fii sigura ca barbatilor nu le va placea asta.
  • Arati neingrijit – barbatilor nu le plac femeile neingrijite, care nu au un stil feminin personal.
  • Esti prea “fierbinte” – cand o fata este “super hot”, sunt foarte multe sanse sa intimideze barbatii.
  • Purtarea ta lasa de dorit – daca vei zambi tuturor si vei intretine contactul vizua cu prea multe persoane, fii sigura ca unui barbat nu-i va placea idea. Incearca sa nu mai transmiti vibratii pozitive nimanui, iar barbatii se vor apropia de tine.
  • Esti in prezenta unui barbat in fiecare imprejurare – daca stai in jurul barbatilor tot timpul si dai impresia ca esti apropiata de vreunul dintre ei, ceilalti barbati vor crede ca nu esti libera si nu vor flirta cu tine.
  • Ai un inel – multe dintre femeile nemaritate poarta o sumedenie de inele. Barbatii nu vor sti daca esti maritata sau nu, daca ai un inel pe deget. Ei vor crede ca, orice inel simplu sau cu diamant, este un inel de logodna sau casatorie si nu te vor aborda.
  • Pari ocupata – o fata care pare plictisita si dornica de vorba va fi mai usor de abordat, dacat o fata care citeste o carte sau navigheaza pe internet. Niciun barbat nu va incerca sa te deranjeze.
  • Esti greu de capturat – gandeste-te daca, in timp ce mergeai spre bar sau la toaleta, ai mers prea repede sau ai fost insotita de “bodyguarzi” (prieteni). Daca ti se intampla des lucruri ca acestea, inseamna ca nu esti usor de abordat si va trebui sa elimini cauzele. Fii mai atenta la ce miscari faci.
  • Esti o floare de perete – daca atunci cand mergi la o petrecere sau la restaurant, toata seara ti-o petreci intr-un colt, in spatele altor scaune si mese, singura te izolezi de ceilalti si niciun barbat nu va face slalom printre obstacole ca sa te abordeze. Daca vrei ca barbatii sa te abordeze, trebuie sa iti schimbi locul si sa gasesti alte puncte de atractie.

Lasă un răspuns