Moduri în care poți purta o pereche de pantaloni scurți – Idei care te vor încânta!

Categories Frumusete & ModaPosted on

sh

Pantalonii scurți sunt o afacere mare în această vară. Nu numai că sunt ușor de purtat și la modă, dar pot fi purtați cu aproape orice. Există, de asemenea, mai multe tipuri de pantaloni scurti de încercat în acest sezon.

Sosirea unui nou an prezintă o serie întreagă de noi tendințe în modă. Dacă sunteți o personalitate delicată, aici este cea mai mare predicție pentru viitoarele tendinte ale modei pentru a vă ajuta să rămâneți la modă ca întotdeauna – pantalonii scurți.

Anul viitor aduce o serie de pasteluri opace și nuanțe de pământ, cu un amestec de albastru vibrant. În acest sezon de primăvară, experții ne prezintă cele mai hot tendințe din această primăvară. Culori seducătoare de pământ vor exista în design, împreună cu impuls de culori și alte nuanțe de albastru, portocaliu și galben. Pietrele prețioase și nuanțele minerale vor deveni, de asemenea, o parte importantă a acestor modele.

Deci, pregateste-te pentru a umple dulapul cu o explozie de culoare de albastru senin, portocaliu ceremonial, culori neutre, verde și maro pământ.

1

2

3

4

lace-shorts-street-style

nb

nnnnnnnnnn

Lasă un răspuns