Modele de rochii pentru Anul Nou 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

ccccccccccccccccccAlegerea unei rochii pentru Anul Nou 2014 poate fi un lucru dificil atunci cand vrei sa arati unic si fabulos. De aceea, am pregatit in acest articol cateva idei de unde te poti inspira pentru alegerea unei rochii pentru Anul Nou. Sa vedem care sunt principalele tendinte in materie de rochii pentru sfarsitul anului.

cdwdc

Daca doresti sa arati festiv si foarte elegant, trebuie sa acorzi atentie rochiilor stralucitoare, care te pot aduce mereu in centru atentiei. O idee buna poate fi o rochie cu accente metalice fie de aur sau argint, a carei popularitate a crescut in ultimele sezoane.

defw

Rochiile din dantela sunt o alta tendinte pe care o putem adopta de Revelion. Acest tip de rochie se potriveste acelor fete care vor un look putin mai clasic. Aceste rochii arata foarte elegant si feminin.

sxsDaca doriti sa obtineti un maxim de eleganta si farmec, atunci acorda o atentie deosebita rochiilor transparente, care sunt la varf de popularitate in sezonul actual. Paleta de culori ar fi  rosu , albastru, negru .

cdwads

Lasă un răspuns