Minciuni pe care barbatii le spun femeilor

Categories DiversePosted on

Subiectul increderii este un factor important in toate relatiile. Barbatii mint femeile. Femeile mint barbatii. Si majoritatea oamenilor sunt de acord ca unele minciuni sunt chiar necesare pentru a evita problemele marunte si pentru a unge rotile unei relatii. Exista insa diferente cruciale in minciunile pe care le spun femeile si barbatii. In continuare vom discuta despre cele mai comune minciuni pe care barbatii le spun femeilor.

De ce mint barbatii?

Daca apelezi la ematrimoniale.net, atunci ai grija sa nu cunosti oameni care spun ca sunt altceva decat sunt de fapt in realitate. Minciunile sunt foarte comune mai ales in randul barbatilor. Studiile au descoperit ca atunci cand femeile mint, tind sa se concentreze pe a-i face pe ceilalti sa se simta mai bine, cum ar fi femeia care ii spune gazdei ca cina este „pur si simplu delicioasa”.

Cu toate acestea, in centrul multor minciuni ale barbatilor se afla ego-ul masculin. Barbatii mint sa se construiasca sau sa ascunda ceva. Barbatii au mai multe sanse sa minta pentru a se imbunatati decat femeile. Dar minciuna consecventa, chiar si despre chestiuni minore poate dezlantui o casatorie. Femeile trebuie sa stie ce fel de minciuni trebuie sa urmareasca, cand sa accepte minciunile si cand sa apeleze la un partener.

Am fost cel mai bun din clasa

Acesta este un caz clasic al ego-ului masculin, conceput pentru a prezenta un barbat in cea mai buna lumina si a impresiona o femeie. Cand minciunile continua in casatorie, nu va trece mult timp pana cand adevarul va iesi la iveala. Barbatilor le este greu sa recunoasca esecul. Modul in care cultura noastra defineste succesul este important pentru un barbat, asa ca presupune ca este important pentru partenerul sau.

In mod normal, pe masura ce increderea se construieste, un om scade aceste tipuri de minciuni. Un barbat care nu poate fi sincer cu privire la esecurile sale, la serviciu sau in alta parte, poate ajunge sa-si invinovateasca sotia atunci cand va merge greu casatoria lor.

„Bineinteles ca imi plac prietenii tai!”

Minciunile de a face o femeie sa se indragosteasca sau sa ramana indragostita sunt destul de frecvente in randul barbatilor. Barbatii au o probabilitate semnificativ mai mare decat femeile sa foloseasca astfel de inselaciuni. Uneori, femeile nu sunt la fel de precaute cum ar trebui sa fie atunci cand sunt flatate. Daca un barbat insista ca parintii sotiei sale sunt minunati, ea ar trebui sa observe daca de fapt acesta vrea sa petreaca timp cu ei.

Acelasi lucru este valabil si pentru cainele ei, pentru copiii ei sau pentru orice altceva despre care partenerul spune ca sunt minunati. Poate ca aceste minciuni nu par atat de grave, insa ele sunt. Daca se repeta pe termen lung, atunci cu siguranta vor afecta intreaga relatie. Chiar si cand apelezi la matrimoniale Bucuresti pentru a cunoaste pe cineva, trebuie sa ai mare grija sa nu fi mintita sau pacalita.

„Draga, esti cea mai buna”

Asta este zona in care barbatii sunt cei mai vulnerabili. Aici, din nou, barbatii vor incepe sa minta. Dar minciunile „esti cea mai buna” pot paraliza o relatie. Daca o femeie simte ca barbatul ei minte in legatura cu adevaratele sale sentimente sexuale, trebuie sa-l incurajeze sa fie deschis. A vorbi despre propriile sale preferinte este o modalitate buna de a construi o relatie de durata. Intimitatea reala depinde de adevar - spus cu drag - mai ales in dormitor.

„Nu, nu te pot suna. Nici nu stiu unde voi fi. ”

Acestea sunt minciunile triste in relatiile de matrimoniale, cele pe care le spune un barbat pentru ca se indragosteste. Cu cat o femeie cauta mai repede adevarul in spatele acestor minciuni, cu atat mai devreme poate remedia relatia - sau, daca este necesar, sa puna capat. Uneori, barbatii mint la inceputul unei relatii pentru ca nu vor sa piarda persoana de langa ei. Insa, uita ca daca aceste minciuni se vor afla, relatia oricum se va termina si partenera va fi extrem de dezamagita.