Lucruri minunate pe care sa le faci singura

Categories DiversePosted on

Uneori nu ai nevoie de un grup de prieteni pentru a te simti bine. Asa ca lasa telefonul deoparte, inchide laptopul, si incepe sa faci lucruri pentru tine. Iata niste idei bune pentru tine!

Pune un playlist cu ritmuri jamaicane si dezlantuie-te in camera ta. Sari pe pat, alearga prin casa si danseaza cum stii tu mai bine. Nu fi timida, scoate dansatoarea cu miscari de hip-hop din tine.

Inchiriaza un sezon intreg al show-ului tau favorit pentru un maraton personal. Clasicele „Sex and the city” si „Friends” sunt perfecte. Sau gaseste un film pe care ai vrut sa il vezi, dar nu ai ajuns sa il vezi.

Rasfata-te cu o vizita la un salon chic. Motivul? Pentru ca o meriti! Vei arata minunat si te vei simti asa toata ziua.

Gateste-ti o mancare pretentioasa. Incearca o reteta complicata pe care ti-a fost  frica sa o incerci. Vei gati doar pentru o persoana asa ca daca o strici nu va sti nimeni despre asta. Sau poate va deveni prima ta specialitate.

Ocupa-te de tine…in sensul sexi. Acorda-ti niste timp pentru explorarea corpului tau. Iubeste-ti corpul!

Cauta o sala de sport si intereseaza-te de niste ore de exercitii mai ciudate pe care nu le-ai face in mod normal. Iesi din rutina si scapa de plictiseala. In plus corpul tau va experimenta miscari noi.

Adu-ti aminte de vremurile bune. Scoate la lumina toate albumele din anii de scoala si albumele cu poze prafuite  (da, acele vremuri de dinaintea albumelor Facebook). Cu siguranta vei gasi niste zambete memorabile si niste amintiri vesele.

Fa un proiect artistic. Deseneaza, picteaza, apuca-te de olarit, de modelat, de mozaicuri, orice te face fericita. Poti sa stai intr-un atelier de ceramica toata ziua sau picteaza-te cat mai amuzant.

Du-te in locul tau preferat pentru a privi rasaritul. Niciodata nu este un moment mai potrivit pentru meditatie.

Acorda-ti o sesiune foto. Aranjeaza-te, fii minunata, potriveste un aparat si declansarea automata si alege-ti un loc preferat. Incepe sa pozezi si experimenteaza cu diferite setari.

Lasă un răspuns