Fa-l sa se indragosteasca iar de tine!

Categories Sex & RelatiiPosted on

Sa faci o persoana sa se indragosteasca de tine este o dorinta a fiecaruia. Daca ar exista o potiune magica, s-ar isca un razboi. Din fericire, sunt doar cateva sugestii bune pentru femei de a ingenunchea barbatul dorit de ele, dedicand timp si dragoste adevarata.

Un concept gresit este ca femeile cred ca fanteziile sexuale fac barbatii avizi de femei doar. Bine, ele inlesnesc drumul catre inima unui barbat. Dar sunt barbati care chiar cauta relatii pe termen lung, iar aici ai de lucru mai mult. Sexul ajuta, dar nu singur, pentru a cuceri un barbat. Ai nevoie de o personalitate aparte.

Cea mai buna cale de a cuceri un barbat este sa dezvolti cu el o relatie de prietenie frumoasa care sa duca la o relatie solida. Aceasta prietenie pregateste drumul catre legatura emotionala, erotica dintre tine si un barbat. Inainte sa te gandesti la sex, incearca sa ii afli slabiciunile si punctele forte, asa ve iavea un avantaj serios pentru a-l cunoaste mai bine. in functie de calitatile tale in a contopi miscari fizice si mentale, barbatul pe care il doresti va fi al tau in scurt timp.

Comunicarea joaca un rol major in a-l face sa pofteasca dupa tine. Comunica pe aceeasi lungime de unda ca a lui, odata ce stii tacticile unei comunicari eficiente cu el, vei avea avantajul de a fi prima pe lista lui de dorinte. Nu cu trucuri il vei cuceri, dar va ajuta sa iti tina usa deschisa.

Iubeste-l sincer, pentru ca dragostea nu trece neobservata, daca este reala. Fii tu insati, elimina falsitatea vizavi de el, in privinta personalitatii tale, si vei reflecta acea incredere de sine cu care esti incarcata. Un barbat observa detalii, chiar daca nu crezi, iar daca esti o persoana placuta, sincera si devotata, il vei imbratisa si va fi numai al tau in scurt timp.

Lasă un răspuns