Cum folosim eyelinerul în funcție de forma ochilor

Categories Frumusete & ModaPosted on

Când vine vorba de un machiaj cu eyeliner simplu nu avem cum să dăm greș. Însă ideal ar fi să nu optăm pentru nu vreau să dau greș ci pentru cel mai bun machiaj posibil. Ei bine, dacă țineți cont de forma ochilor dumneavoastră, puteți cu siguranță să maximizați efectul tușului de ochi. eyeliner

Dacă aveți ochii asimetrici, scopul dumneavoastră este să creați iluzia de egalitate. Astfel, va trebui să trasați o linie mai subțire la ochiul mai deschis și una mai groasă la cel mai mic. Cu cât ochiul este mai închis, cu atât e mai groasă ar trebui să fie linia. Eyelinerul face ochiul să pară mai deschis, din cauza aceasta trebuie să trasați o linie mai groasă la ochiul mai închis.

 

Ochii rotunzi sunt acei ochi la care li se vede marginea irisului sus și jos. Nu este indicat să îi faceți să pară și mai mari conturându-i. Însă dacă vreți să îi faceți să pară mai lungi, puteți să îi conturați doar spre exterior sau puteți să optați pentru un machiaj de tip cat eye. Puteți aplica tuș dinspre colțul interior spre coada ochiului acolo unde începe irisul. Efectul va fi de alungire, însă nu va știrbi din mărimea ochilor dumneavoastră.

 

Dacă sunteți una dintre femeile cu ochi în formă de migdală, atunci sunteți foarte fericită deoarece absolut orice tip de machiaj cu tuș arată bine. Trebuie să țineți cont de mărimea ochiului, iar dacă acesta este mai închis va trebui să aplicați o linie subțire și una mai groasă dacă aveți ochii mai mari.

 

În cazul în care aveți ochi mici nu trebuie să renunțați la orice fel de machiaj, ci doar va trebui să evitați să machiați linia genelor de jos, deoarece are un efect de închidere. Liniații subtil subțire foarte aproape de linia genelor pe pleoapa superioară, iar pleoapa inferioară puteți să o evidențiați aplicând un dermatograf maro (negru fiind o culoare prea puternică) între gene. ochi mari

Dacă primul lucru care iese în evidență la fața dumneavoastră sunt ochii, atunci sunteți fericita posesoare a unor ochi mari. Asta înseamnă că vă puteți juca cu orice fel de machiaj, inclusiv să aplicați eyeline pe ambele pleoape pentru a-i face să pară mai mici. Pentru același motiv puteți aplica tuș pe linia genelor de jos. De asemenea, puteți experimenta cu toate felurile de codițe și de ochi de pisică, pentru că aveți cu ce. Work them hirl!

 

Dacă aveți ochii mai apropiați atunci va trebui să vă focusați machiajul pe partea exterioară a ochiului, pentru a crea un efect de deschidere. Aplicați o linie care se îngroașă gradual spre exterior de la colțul interior al ochiului, iar cu un creion repetați simetric procedura. Evitați să conturați colțul interior al ochiului pentru că va crea un efect de închidere.

 

Dacă aveți mult spațiu între colțurile interioare ale ochilor, atunci aveți ochii despărțiți. Acest tip de ochi au avantajul de a putea să fie foarte îndrăzneți, fără efecte secundare. Pentru a-i apropia optic va trebui să vă concentrați eforturile pe colțul interior al ochiului. Însă după ce ați marcat acest colț puteți să faceți orice.

 

Dacă aveți pleoape căzute atunci va trebui să machiați în jurul lor, nu chiar ad litteram, dar pe acolo. Adică aplicați o linie care se îngroașă gradual dinspre colțul interior al ochiului spre cel exterior. Pentru un efect de mărire puteți să folosiți tuș și între gene. Machiați mai proeminent colțul exterior al ochiului.

 

Lasă un răspuns