Eu cand vreau sa fluier, fluier – trailer

Categories DiversePosted on

Eu cand vreau sa fluier, fluier – trailer


Filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier, in regia lui Florin Serban, este un lungmetraj romanesc ce a castigat Marele Premiu al Juriului – Ursul de Argint la gala Festivalului de film de la Berlin. Filmul a mai primit si distinctia “Alfred Bauer”, oferita pentru noi perspective in arta cinematografica.

Pentru premiul castigat la Berlin, regizorul Florin Serban a fost felicitat de insusi Traian Basescu. Presedintele Romaniei a transmis, printr-un comunicat al Presedentiei, ca aceasta reprezinta o noua confirmare a valorii tinerilor regizori romani.

In distributia filmului apar:

  • Ada Condeescu (Ana)
  • George Pistereanu (Silviu)
  • Mihai Constantin (directorul penitenciarului)
  • Clara Voda (mama)
  • Marian Bratu (fratele)

In cinematografele din Romania, filmul va avea premiera la data de  26 martie 2010.

Iata despre ce este vorba in film:

Dupa patru ani petrecuti intr-un penitenciar pe malul Dunarii, Silviu  a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupan.Cu doua saptamani inainte de eliberare, primeste o vizita neasteptata.El afla ca mama lui s-a intors acasa dupa mult timp din Italia si vrea sa il ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile sa gaseasca o solutie. Cele cinci zile devin o eternitate cand Silviu se îndragosteste de o studenta frumoasa la Sociologie, Ana, venita in practica la penitenciar. Coplesit de emotii si presat de timp, Silviu inchide ochii… Libertatea, vantul, drumul, primul sarut. Din acest moment  i se poate intampla orice.

Mai jos poti urmari trailerul filmului, care sper sa-ti starneasca curiozitatea, astfel incat sa-ti iei iubitul si sa mergeti  sa-l vizionati impreuna la cinema luna aceasta.

Lasă un răspuns