Deepcentral – In Love – videoclip

Categories MuzicaPosted on

Deepcentral – In Love – videoclip


Trupa Deepcentral a intrat in scena muzicii in iarna anului 2006. Formatia este alcatuita din doi membri cu priza la public: George Emanuel Calin (DJ) si Doru Todorut (voce).

Deepcentral este una dintre cele mai noi trupe dance de succes din Romania, ce detine una dintre cele mai bune voci masculine pe plan muzical.

Sound-ul actual, look-ul in tendinte si vocea cu personalitate au asigurat inca de la debut si inca asigura succesul trupei atat in tara, cat si in strainatate.

Printre cele mai indragite melodii ale Deepcentral sunt: In Love,  A Lot of You, Cry It Away, Russian Girl, Tell Me, Play Again, Lost in You, Undercover, Is It Real si In & Out.

In ultima perioada hitul “In Love” a fost foarte difuzat atat la radio, cat si la diverse canale de televiziune, muzica baietilor de la Deepcentral fiind tot mai ceruta de public. Si pe internet videoclipul melodiei “In Love” a inregistrat interes, depasind 800.000 de vizionari pe canalul oficial al Universal Music Romania de pe Youtube.

Melodiile lui George si Doru sunt cunoscute si peste hotare, acestia abia intorcandu-se dintr-un mini turneu din Rusia.

Baietii se pregatesc sa concerteze in Moldova la Chisinau in Faraon Club pe 7 mai, in Rusia la Mahachkala in Marakesh Club pe 14 mai, apoi in Polonia, Cehia si Grecia.

Vineri, 16 aprilie, Deepcentral isi va face aparitia in Princess Club din Regie, Bucuresti.

Asculta aici melodia “In Love”:

Lasă un răspuns