Concerte 2010 in Europa III

Categories MuzicaPosted on

Concerte 2010 in Europa III


Pink – va sustine concerte la Koln in Germania pe 29 mai, in Stuttgart pe 2 iunie, in Munich pe 6 iunie, la Belfast pe 16 iunie, in Dublin pe 19 iunie, Glasgow pe 26 iunie, la Londra pe 2 iulie.

Michael Buble – dupa concertele din lunile martie si aprilie din S.U.A. va sustine concerte si in Europa. Intre 6-16 mai va concerta in Regatul Unit al Marii Britanii, apoi la Paris pe 18 mai, apoi in Olanda pe 19 mai. In Italia va fi fi pe 22 si 23 mai, apoi va merge spre Germania, unde la Munich va sustine un concert pe 25 mai. Tot in Germania va avea un concert in Berlin pe 28 mai, iar pe 1 iunie la Hamburg. In perioada iunie – august va concerta din nou in S.U.A., iar in va reveni cu o sumedenie de concerte in Europa, in: Irlanda (24-25 septembrie – Dublin), Regatul Unit (27 septembrie – 10 octombrie), Belgia (12 octombrie), Germania (13-17 octombrie), Austria (19-20 octombrie) si Franta (27-29 octombrie).

Elton John – si-a programat un turneu mondial pentru perioada martie – septembrie 2010. Printre cele mai importante concerte sunt cel din Londra pe 20 mai si cel din Milano pe 17 septembrie. In Romania va concerta pe 12 iunie in Bucuresti, in Piata Constitutiei.

U2 – este cea mai asteptata si aclamata trupa. Ei au pornit intr-un turneu mondial de promovare a noului album “No Line on the Horizon”. Vor concerta in locatii precum: Istanbul (6 septembrie – stadionul Ataturk), Torino (6 octombrie), Roma (8 octombrie), Moscova (25 august – stadionul Luzhniki), Paris (18 septembrie), Sevilia (29 septembrie – Estadio Olimpico) si Atena (3 septembrie – stadionul Olimpic). Irlandezii vor sustine concerte si in orase din S.U.A.

Pe langa acesti artisti si trupe straine mai sunt o multitudine care vor sustine concerte, atat in intreaga Europa, cat si in Romania, printre care: AC/DC, Chis Rea, Eric Clapton, Steve Winwood, The Cranberries, Bob Dylan si Leonard Cohen.

Lasă un răspuns